До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Складений образ: макіяж як конструктор

Для зйомки Вільяма Лордса візажист Мойзес Рамірез створив макіяж-головоломку. "Наше натхнення, – пояснює Лордс, – це концепція пазлу, в якому використовуються різні елементи: кольору, текстури і форми. Це наче звичайний макіяж, який можна використовувати кожного дня, але, водночас, і акт творчості".

В одному з недавніх інтерв'ю Лінда Кантелло, креативний директор з макіяжу Giorgio Armani Beauty, сказала, що при теперішньому достатку косметики та інструкцій щодо її застосування користувачеві легко розгубитися. Але правда в тому, що макіяж не вимагає досконалості – це завжди творчість і гра. А надто ретельно виконаний макіяж здається старомодним.

Реклама

Цю ідею поділяють арт-директори з макіяжу великих Будинків: Лючія Піка (Chanel), Ніколя Деженн (Givenchy). Вони закликають не боятися екпериментів – і гратись зі своєю косметикою, конструюювати нові образи.

Фото: William Lords

Макіяж: Moises Ramirez з використанням MAC Cosmetics

Зачіски: Gonn K

Модель: Tanya Kizko (Ford Models NY)

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.