До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найефектніші б'юті-образи Венеціанського кінофестивалю

Природно, що Венеціанський кінофестиваль – це потік довгоочікуваних прем'єр, але не менш гострий інтерес представляє вбрання актрис і їх б'юті-образи. Vogue.ua виділив основні тренди венеціанського макіяжу знаменитостей, які дуже просто повторити.

Червона помада

Дівчата, які обрали червону помаду, як основу для вечірнього макіяжу, використовували всі драматичні відтінки, крім класичного голлівудського відтінку червоного корала.

Реклама

<b>венеция красная пом</b>

Кавові смокі

Акцент на очі можна робити без використання жорстких вугільно-чорних тіней. Завдяки нанесенню більш м'яких і світлих відтінків погляд стає ніжнішим, до того ж смокі, виконані в коричневій гамі візуально зроблять обличчя молодшим. Найкраще це знають зіркові візажисти і роблять звичну схему smoky eyes, але з додаванням тіней всіх відтінків кави.

<b>кофейный смокки вен</b>

Натуральний макіяж

Натуральний макіяж для червоної килимової доріжки займає не менше сил і часу, ніж звичайний вечірній. Різниця в тому, що його практично не видно. Найчастіше саме нейтральні тони потрібні до складних образів для вечірніх заходів.

<b>натуральный мейк вен</b>

Стрілки

Злегка забуті "стрілки" повернулися на червоні килимові доріжки. Пустотливі і драматичні, легкі і на півповіки – вони здатні додати характеру всьому образу.

<b>стрелки вен</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.