До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осіння колекція макіяжу Dior

Осіння колекція макіяжу Dior називається Birds Of A Feather, а її відтінки навіяні пір’ям екзотичних птахів.

Birds Of A Feather, Dior

Креативний директор з питань макіяжу Chanel Пітер Філіпс, працюючи над колекцією, малював у своїй уяві яскравих птахів і їхнє пір’я з переливчастими тонами. Колекція присвячена і опівнічникам, і раннім пташкам, а відтінки, які стали її основою, містять мінливі барви осені. Здебільшого це так звані дуохроми — під різним кутом, за умови різного освітлення вони мають різний вигляд. Спеціально для Birds Of A Feather розробили принти на поверхні засобів — вони імітують пір’я і вирізняються безпрецедентною технічною складністю.

Birds Of A Feather, Dior
Рідкісний птах

Новий набір тіней 5 Couleurs Couture Birds of a Feather по-новому розкриває красу барв осені: всі вони — з дуохромним ефектом, подібно до справжнього пір’я екзотичних пташок. Тіні мають ніжну кремово-пудрову текстуру, яка лягає тонким шаром. Палітра Night Bird вибудувана на основі яскравого коралового: навколо розливаються прохолодні відтінки ванілі, оливково-золотий, павичевий і скарабеєвий.

Реклама
П’ятиколірний набір тіней 5 Couleurs Couture Birds Of A Feather №459 Night Bird з колекції Birds Of A Feather, Dior

Головний відтінок Early Bird — платиново-рожевий: його облямовують теплі тони кориці, пурпурно-коричневий, мідно-червоний і платиново-сірий.

П’ятиколірний набір тіней 5 Couleurs Couture Birds Of A Feather №659 Early Bird з колекції Birds Of A Feather, Dior
Що написано пером

Навіяний палітрою осені, олівець Diorshow 24H1 Stylo випущений у м’якому перлинно-рожевому, а також у двох дуохромних відтінках: насичений бронзовий із зеленим підтоном і блискучий сіро-коричневий із червонувато-фуксиновими відблисками. Олівець має кремовий кінчик, що дає змогу наводити ним і тонкі, і широкі стрілки.

Як пушинка

Невагома формула рідкої помади Rouge Dior Ultra Care Liquid м’яко лягає на губи, немов їх торкається пір’їнка. Серед компонентів — квіткові олії, які можуть похвалитися стійкістю до 12 годин. Наносити помаду можна двома способами: або прямо зі стика, створюючи чіткий контур і рівне яскраве покриття, або розтушовувати пальцем. Оксамитова текстура пелюстків є у двох відтінках: палісандровий Glide та апельсиновий Swift, що не будуть доступні в Україні.

Зволожувальна, соковита помада Rouge Dior Ultra Rouge представлена ​​у двох нових відтінках: яскравий №363 Ultra Cute і коньячний №626 Ultra Wild.

Помада-олівець Rouge Graphist забезпечує сяйливе матове покриття. Легше один раз спробувати, ніж пояснити сенс цього оксюморона. Помада справді здається матовою і має легкий відблиск.

Дотик пера

Цієї осені компактні рум’яна Rouge Blush виходять у нових відтінках і з новим тисненням на поверхні: насичений кораловий Coral Flight і димчастий рожевий Nude Glide. Завдяки ультрапігментованій формулі вони створюють на вилицях гарний і стійкий рум’янець. Рум’яна можна буде пошукати в duty-free і в подорожах: в Україну їх не везуть.

На кінчику пера

Колекційний предмет осені 2021 року, Dior Vernis Birds of a Feather демонструє дух колекції з її камуфляжними перламутровими дуохромними відтінками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.