До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Красивий захист: нові відтінки бальзаму Dior Lip Glow

Креативна команда Dior Beauty потішила шанувальників новою палітрою відтінків обожнюваного і професіоналами, й обивателями бальзаму Dior Lip Glow, без якого не обходиться ні одне шоу бренду.

У зимовому сезоні бальзам виходить в десяти нових кольорах і трьох текстурах, при цьому формула бальзаму реагує на вологість губ, кожен раз набуваючи унікальної тональності. Його ніжна текстура дарує губам 24 години безперервного зволоження, а також свіжий, сяючий, але при цьому природний відтінок. Бальзам живить губи і робить їхній натуральний колір помітно яскравішим. Він підійде всім, оскільки при нанесенні завдяки технології "color reviver" реагує на вологість губ, фарбуючи їх кожен раз в новий тон.

Реклама

За словами арт-директора Dior з макіяжу Пітера Філіпса, серед переваг бальзаму не останнє місце займає "інтуїтивна легкість нанесення, що дозволяє забути про дзеркало", а нові відтінки і текстури якраз допоможуть знайти нові варіації їх використання як за лаштунками показів, так і вдома.

Читайте також:

Матовая ситуация: новые тональные основы для идеальной кожи

Бьюти-тренд: влажные губы

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.