До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міс природність: весільний б'юті-образ принцеси Євгенії

У ясний осінній день майже вся королівська сім'я зібралася в каплиці Святого Георга на весіллі принцеси Євгенії, внучки Єлизавети II, яка вийшла заміж за Джека Бруксбенка. Сукню для святкової церемонії створив британський бренд Peter Pilotto, а туфлі – марка Charlotte Olympia, відома своєю пристрастю до стилістики ретро. Макіяж принцеси Йоркської повністю відповідав королівській моді – тільки природні і ніжні відтінки.

Весілля принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка

Головним колірним акцентом в цьому б'юті-образі стали насичені рожеві рум'яна, які часто вибирає Євгенія, помада, при цьому, була відтінку курної троянди. Очі королівські візажисти акуратно підвели чорним лайнером по верхній і нижній повіках, а вії виділили тушшю Full Fat Lashes Mascara від Charlotte Tilbury.

Реклама
Примітно, але наречена вирішила відмовитися від фати. Одна з причин – принцеса Євгенія хотіла, щоб нічого не приховувало її спини і шрамів після операції по виправленню сколіозу, яку вона пережила в 12-річному віці, і тепер підтримує кілька благодійних організацій, що займаються питаннями ортопедії. Замість цього вона прикрасила голову старовинною тіарою, яку 1919-го створив ювелірний Дім Boucheron. За формою прикраса нагадує кокошник і усипана шістьма великими смарагдами. Створена вона була для Маргарет Гревілл, доньки найбільшого шотландського пивовара, яка цю тіару і ще кілька десятків ювелірних шедеврів 1942 року подарувала прабабусі Євгенії, Єлизаветі Боуз-Лайон.

До речі, принцеса Євгенія порушила ще одну традицію в своєму б'юті-образі. На відміну від попередніх королівських наречених – Меган Маркл і Кейт Міддлтон – вона замість гладкої укладки вибрала більш вільну форму, випустила кілька романтичних пасм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.