До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Met Gala 2019: зачіски і макіяж на межі

6 грудня в Метрополітен-музеї відбулося довгоочікуване відкриття виставки "Кемп: нотатки про моду", присвяченої есе письменниці і філософа Сьюзан Зонтаґ. Vogue.ua вибрав найнеймовірніші б'юті-образи зірок.

Наомі Кемпбелл і Джоан Коллінз

Хтось із зірок обрав безпечний шлях та лише злегка посилив блиск хайлайтера або додав до нього червону помаду, як Наомі Кемпбелл, Бек Каррозіні і Ніна Добрев. Хтось поринув у гру з головою – і приміряв дійсно незвичні, сміливі і складні образи на межі доброго смаку (Кара Делевінь, Люпіта Ніонго, Кайлі Дженнер). А хтось прийшов у своєму звичному образі – і з абсолютною точністю втрапив у заявлену тему вечора (Кім Кардаш'ян, Нікі Мінаж). Розглядаємо, як далеко зайшли зірки у своїх експериментах і у кого з них самоіронія на рівні.

Реклама

<b>бьюти-образы мет гала 19</b>

У цьогорічного Met Gala, крім розважального та пізнавального сенсів, є ще й утилітарний. З найяскравіших б'юті-образів можна зробити висновок, до чого не слід вдаватися у реальному житті і які образи не варто повторювати. До них віднесемо випрямлене до дзеркального блиску, укладене а-ля мадам Помпадур волосся, що сягає талії; туго стягнуті на маківці хвости; кричущий манікюр; надмірну засмагу у поєднанні зі світлою помадою; велику кількість яскравих відтінків в одному макіяжі; гіпертрофовані накладні вії.

Гейлі Бібер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.