До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж на Геловін: версія Кайлі Дженнер

Кайлі Дженнер оголосила у Instagram-акаунті своїм 116 мільйонам підписників, що запускає колекцію макіяжу Halloween Kylie Cosmetics

@kyliejenner

У Instagram Stories вона поділилася фото нових засобів, які шанувальники можуть очікувати напередодні 31 жовтня. На них: блиск для губ з частинками гліттеру, "вампірський" набір для макіяжу губ Bite Me і міні-колекція хайлайтерів. Також – дев'ятиколірний набір тіней, що обіграє тему мумій. Назви відтінків красномовні: Nightmare ("Нічний кошмар") і Hey Pumpkin ("Гей, гарбуз").

Реклама
@kyliecosmetics

Якщо все вищесказане ще не привід стрімголов купувати колекцію, то варто звернути увагу на упаковки, які будуть в обмеженому тиражі. Навіть лого зі знаменитими губами з краплями, що стікають, набули зловісного вампірського вигляду. Деякі упаковки декоровані 3-D принтами. З покупкою висилають 3-D окуляри, через які можна буде жахнутися сповна.

@kyliecosmetics

Колекція надійде в продаж 12 жовтня. Розглянути засоби, що її складають, можна в галереї.

<b>кайли хэллоуин</b>

За матеріалами allure.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.