До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж для королівських перегонів: секрети візажиста

В Аскоті стартували королівські перегони. Візажист Лемара Ахбаєва розповідає, який макіяж доречний для цієї події, і про що варто пам'ятати, вирушаючи на захід.

Elisabetta Franchi

У мене цікава професія: готувати людей до пам'ятних подій в їх житті – в різних куточках світу. Одна з найцікавіших – Royal Ascot. Я вирушила туди з клієнтами, яких запросили на скачки.

Реклама

До Лондона ми летіли з пересадкою в Амстердамі, і за всіма законами жанру, багаж моїх клієнтів з гардеробом, продуманий завчасно і вдумливо, не долетів. Я вже давно завбачливий візажист і тому завжди беру в ручну поклажу не тільки особисту косметичку і зміну одягу на один день, але і основний мінімум косметики, який дасть змогу зробити макіяж будь-якого рівня складності. Це правило відмінно позбавляє стресу.

@lemaramakeup

Хоча авіакомпанія і пообіцяла надіслати весь багаж до ранку, але мої клієнти вирішили не ризикувати: до 12:00 наступного дня всі повинні бути готові до виїзду. Тому в той же вечір в готель прибув екстрено викликаний британський стиліст з купою вбрання і, звичайно, капелюшків, – невід'ємною і головною частиною дрес-коду. Трохи пізніше я дізналася, що зустріч з місцевим стилістом в будь-якому випадку відбулася б: важливо було відкоригувати вже наявні образи, з врахуванням етикету заходу і вимог до зовнішнього вигляду. Адже для кожної ложі – свої вимоги, по-різному строгі.

<b>роял аскот макияж</b>

У моїй роботі все було просто: хороший стійкий тон, акцент на очах, спокійні губи. Щоб тон ліг бездоганно і тримався якомога довше, я використовую аерограф. Такими часто користуються візажисти за лаштунками модних показів. З хайлайтером важливо не перестаратися: сяйво зовсім недоречне для такого заходу. Правильного акценту на очах можна досягти за допомогою тонких, витончених стрілок, що відкривають погляд, і пучкових вій, які наклеюються точково і створюють ілюзію величезних очей.

Герцогиня Кембриджськая Кейт на скачках в Аскоті 2017Getty Images

Коли моя пара в повному образі поїхала на скачки, у мене в розпорядженні опинився майже цілий день. І я витратила його з користю: вирушила в Selfridges, щоб познайомитися з легендою в світі макіяжу Шарлотт Тілбері. Тоді вона відкривала власний корнер, а її команда робила макіяж всім охочим. Але це вже зовсім інша історія.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.