До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі Zoom-Beauty образи церемонії "Золотий глобус"

У Лос-Анджелесі відбулася 78-а церемонія нагородження "Золотий глобус — 2021", яка стала, мабуть, першою знаковою подією за часів пандемії. Перед стилістами й візажистами постало серйозне завдання: надати зіркам максимально ефектних образів не для червоної доріжки, як це було завжди, а для появи перед вебкамерами. Адже багато хто зі знаменитостей брав участь у церемонії онлайн, а декому довелося потрапити під приціли камер і онлайн, і офлайн.

Джейн Фонда

Образи Джейн Фонди традиційно потрапляють до списків найкращих на всіляких церемоніях. Зірка з величною поставою демонструє ідеальну укладку та макіяж.

Реклама

Цього разу Фонда була присутня на церемонії, а потім, як і решта гостей, вирушила до окремого номера, звідки виходила в ефір.

До виходу на сцену знаменитість готували подібно до виходу у відкритий космос. Команда вбралася ледве не в скафандри, а те, що Джейн Фонда тримає в руках, — зовсім не гігантський келих, а захисна пластикова маска-щит.

Діставши нагороду, Фонда всамітнилася в номері готелю й стежила за церемонією через екран.

Кері Малліган

За образ актриси відповідала стилістка зачісок Dayaruci й візажистка Емма Вайт Тартл, які використовувала б’юті-засоби Sisley. До "виходу" Кері готували в Лондоні, а до ефіру вона доєднувалася з порожнього готелю.

Перелік виявився нескінченним, але ми назвемо засоби, з якими повторити образ буде реально: олівець-тіні Phyto Eye Twist відтінку Baby Pink і компактні монотіні рожевої гами: Silky Rose, Metallic Pink і Silky Coral. Для губ Емма використовувала чотири (!) засоби: олівець для контуру Lip Liner відтінку Rose Passion, помаду La Phyto Rouge відтінку Rose Bolshoi й олівець-помаду Phyto Lip Twist двох відтінків: №1 і №11. Надати шкірі актриси золотистого сяяння вдалося за допомогою бронзера на основі гелю Phyto Touche Illusion of Summer.

Аня Тейлор-Джой

Свій б’юті-образ Аня Тейлор-Джой довірила зірковій візажистці Джорджії Айсделл, серед клієнток якої — Гвінет Пелтроу, Дакота Джонсон і Софі Тернер. Відтінки, які візажистка використовувала в макіяжі, можна роздивитися на фото: Тейлор-Джой дивиться в люстерко палетки Dior, — бренду, який став партнером б’юті-образу.

Айсделл дотепно стилізувала робочий простір: вишикувала помади Dior, одну з яких використала в макіяжі знаменитості, на шахівниці. Триб’ют фільму "Хід королеви", який приніс Ані "Золотий Глобус" за найкращу жіночу роль у мінісеріалі, виявився пророчим.

За укладку відповідав стиліст Грегорі Рассел. Він використовував безсульфатні засоби веганської марки Pureology.

Елль Фаннінг

До "виходу" актрису, вперше номіновану на "Золотий Глобус", готувала та сама команда, що відповідає за її б’юті-образи в серіалі "Велика": стилістка зачісок Лоррейн Глінн і візажистка Ерін Аяніан Монро.

Фото: Gareth Gatrell, Vogue.com

Оскільки серіал ще знімають, в ефір Елль виходила з лондонського готельного номера. Фотограф Ґарет Ґатрелл закарбував кумедний момент, коли актриса приміряє патчі під очі.

Фото: Gareth Gatrell, Vogue.com

Для Елль команда вибрала стриманий макіяж та гладку укладку, щоб якомога вигідніше відтінити сукню Gucci й коштовності. Шкіра була сяйливою, акцент у макіяжі зробили на очі. Творчим б’юті-партнером образу став L'Oreal Paris.

Фото: Gareth Gatrell, Vogue.com
Розамунда Пайк
Розамунда Пайк

Публіка безпомилково розгледіла алюзію на образ головної кінолиходійки Вілланель: яскраво-червона сукня Molly Goddard і грубі черевики Alexander McQueen у поєднанні із червоною помадою створювали ефектне комбо.

Розамунд не була присутня на церемонії, але всі видання встигли оцінити її графічний боб завдовжки до плечей. Всі прогнозують нову хвилю цікавості до цієї стрижки, яка, без сумніву, визначила цілу декаду.

Аманда Сейфрід

Зачіску в стилі старого Голлівуду Аманді створив стиліст Ренато Кампора. Він використовував засоби веганського відповідального бренду Fekkai.

Макіяжем опікувалася візажистка Женев’єв Ерр, а б’юті-підтримкою — бренд Lancome.

Ідеальна шкіра, м’які пухкі губи, акцент на очах, створений за допомогою нової туші Idole, — від б’юті-образу неможливо було відвернути погляду.

Емма Корін

Один з найразючіших образів церемонії — Емма Корін. За її образ відповідали зірки: стиліст зачісок Деніел Мартін і візажистка Флоррі Вайт.

Флоррі, яка вибрала для макіяжу б’юті-засоби Sisley, надихалася образом П’єрро. Звідси — пишний комір і "сльоза" під оком акторки.

Джулія Гарнер

Зірка серіалу "Озарк" Джулія Гарнер постала в сліпучому образі: густі вії, соковиті червоні губи. За макіяж з використанням засобів Chanek відповідав візажист Ханг Ваннго. Резонне запитання: "Що це за помада?" не залишилося без відповіді. Це Rouge Coсo Bloom відтінку 134 Sunlight, до списку очікування на яку можна записатися на redcarpeybeauty.chanel.com.

Магнетичний образ, який відразу хочеться зберегти в закладки й показати своєму візажистові при нагоді.

Шира Хаас

Огляд був би неповним без мініатюрної Шири Хаас, яка зіграла головну роль у драматичному мінісеріалі "Неортодоксальна".

За манікюр відповідала талановита Бетіна Гольдштейн, одна з улюблених майстринь манікюру vogue.ua.

За макіяж відповідала Кейт Лі. Зіркова візажистка радить зазирнути до її сториз, щоб побачити кожну деталь і кожен засіб, використовувані у створенні образу.

Фото: Gareth Gatrell, Vogue.com

Кейт Лі демонструє новий застосунок Chanel, що дає змогу точно підібрати відтінок помади під б’юті-образ.

Нетерпляче очікуємо на запуск застосунку в Україні, а також появу помад Rouge Coco Bloom.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.