До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ліловий жар: нова колекція макіяжу YSL осінь 2018

YSL Beaute випускає нову колекцію косметики осінь 2018 Yconic Purple, цілком і повністю присвячену фіолетовому кольору. Це дебют Тома Пешо в ролі креативного директора марки з макіяжу.

Осіння колекція макіяжу YSL 2018 Yconic Purple

"Ідея колекції з'явилася завдяки одному з перших показів Ентоні Вакарелло для YSL, – розповідає Том Пешо. – Там була сукня з вишитою квіткою ірису, взятою з одного з ескізів месьє Сен-Лорана, який, в свою чергу, був зроблений за мотивами картини Ван Гога ".

Реклама
Сукня з ірисом з колекції Ентоні Вакарелло для YSL, осінь-зима 2017/18

"У своїй першій палітрі, я обіграв ці кольори", – Том Пешо використовував контраст між блідими і глибокими відтінками ірису.

Набір для макіяжу очей Couture Palette Collector, осіння колекція макіяжу YSL 2018 Yconic Purple, YSL Beauté. лімітований випуск

"Наступною ідеєю було додати в макіяж відчуття гри. Я подумав про те, як, зазвичай, починаю щось нове, про класичний страх чистого аркуша. І уявив себе біля дошки. Це наштовхнуло мене на думку про шкільні крейди", – продовжує Пешо. І я придумав абсолютно новий продукт, крейду для макіяжу. Її можна наносити як графіті – недбало, в безпосередній і дитячій манері.

Крейди Couture Chalks для очей, губ і щік з осінньої колекції макіяжу YSL 2018 Yconic Purple

Крейди Couture Chalks можна змішувати і поєднувати, носити один відтінок або кілька; розтушовувати пальцем або кистю, наносити чіткими лініями. Чорний Le Noir підійде не тільки в якості підводки, але і для контуру губ, щоб зробити його темнішим. Бежево-золотий Le Nude можна наносити як хайлайтер або помаду. Бронзовий Le Cuivre хороший на повіках, щоках і губах, а червоний Le Rouge підійде для макіяжу губ і щік.

Модель Стазі Ліндес, обличчя осінньої колекції макіяжу YSL 2018 Yconic Purple

"Щоб зробити мерехтливі smoky eye, поставте відтінком Le Nude кілька крапок над повіками і розтушуйте пальцем, – радить Том. – Поверх цього додайте кілька точок відтінком Le Noir і теж розтушуйте по повіках пальцем".

Осіння колекція макіяжу YSL 2018 Yconic Purple

У колекцію увійде один відтінок хайлайтера і два відтінки рум'ян.

<b>осень исл 111</b>

Помада Rouge Pur Couture буде в двох лімітованих відтінках: винному №81 Violine Désinvolte і рожевому №82 Rouge Provocation.

Помада Rouge Pur Couture №81 Violine Désinvolte и №82 Rouge Provocation, осіння колекція макіяжу YSL 2018 Yconic Purple

Лак La Laque Couture з'явиться в пильно-бузковому відтінку №107 Violet Underground.

Лак La Laque Couture №107 Violet Underground, осіння колекція макіяжу YSL 2018 Yconic Purple
Осіння колекція макіяжу YSL 2018 Yconic Purple

Рекламні фото колекції зі Стазі Ліндес в головній ролі зробив Крейг МакДін.

Осіння колекція макіяжу YSL 2018 Yconic Purple

Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.