До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

К’яра Ферраньї розробила нову колекцію макіяжу Lancôme

У березні 2018 року стало відомо, що модна інфлюенсерка К’яра Ферраньї стала музою й амбасадоркою найдавнішого французького Дому Lancôme. Потім у 2019 році цей успішний союз випустив колекцію засобів для макіяжу, яка за лічені дні стала улюбленою косметикою серед дівчат у всьому світі. Тепер же К’яра Ферраньї й Lancôme вирішили повторити свій б’юті-хід і знову об’єднати зусилля для створення другої колекції макіяжу. Цього разу на зміну рожевій блискучій капсулі прийшло яскраво-синє паковання.

Нова колекція засобів для макіяжу К’яри Ферраньї та Lancome

"Ця колекція — інструмент, за допомогою якого ви можете розкрити найкращу версію себе через макіяж. Це данина поваги гламурним, сміливим і модним образам, присвячена передусім вам. На створення колекції мене надихнули Тижні моди в Мілані, і я сподіваюся, що ця колекція стане ідеальним рішенням для особливих моментів у житті кожної жінки", — сказала К’яра Ферраньї в заяві про колекцію.

Реклама
Нова колекція засобів для макіяжу К’яри Ферраньї та Lancome
Нова колекція засобів для макіяжу К’яри Ферраньї та Lancome
Нова колекція засобів для макіяжу К’яри Ферраньї та Lancome

Нова колекція заснована на тих самих продуктах, які були представлені в першій колаборації: помадах, туші для вій для фантастичного об’єму Mascara Monsieur Big і палітрі хайлайтерів і тіней для повік, яка є перлиною в колекції. Крім того, тут з’явилася підводка для очей Liner Plume. Губні помади L'Absolu Rouge Drama Matte і L'Absolu Rouge Cream представлені тепер у трьох відтінках: темно-бордовому, матово-тілесному й інтенсивно-червоному з великою кількістю блиску. Що стосується палітри The Fashion Flirty Palette, то вона містить вісім різних тіней для повік, розділених на синій електрик, фуксію, чорний, сріблястий, коричневий і нюдовий відтінки, а також два хайлайтери, бронзер і рум’яна. Всі продукти в колекції прикрашені зображенням ока з віями — фірмовим підписом К’яри. Більше фото нової колекції дивіться в нашій галереї.

<b>Кьяра Ферраньи разработала новую коллекцию макияжа Lancome</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.