До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як повторити макіяж з показу Chanel Resort 2020

Вчора в Парижі відбувся круїзний показ Chanel 2020. Поки гості оцінювали, наскільки органічна Віржіні Віар у ролі наступниці Карла, б'юті-спільнота розглядала макіяж: чиста шкіра, м'які відблиски, підкреслені брови – і два варіанти макіяжу губ. Vogue.ua знає, як повторити образи.

CHANEL RESORT 2020

Показ відкривала топ-модель Вітторія Черретті. Креативний директор Chanel з макіяжу Лючія Піка розповіла таємниці її образу. Для початку візажист нанесла новий тональний флюїд з колекції Les Beiges L'Eau de Teint, який тільки з'явився у продажі.

Реклама
Eau de Teint Les Beiges, Chanel

Щоб отримати бездоганну форму брів, Лючія провела по них прозорим гелем Le Gel Sourcils і підкреслила олівцем Le Crayon Sourcils. Вдалося природно. Особливо добре це видно на прикладі української моделі Юлії Ратнер, яка брала участь у шоу.

CHANEL RESORT 2020

На межі рухомої повіки Лючія розтушувала олівець-тіні Le Stylo Ombre нового відтінку №12 Contour Clair. Ним же вона провела по лінії нижньої повіки.

Тіні-олівець Le Stylo Ombre нового відтінку №12 Contour Clair, Chanel

Вії Лючія підкреслила тушшю Le Volume Revolution відтінку Ultra Black – тієї самою, що виробляють за допомогою 3-D принтера. Нагадаємо, туш хороша тим, що надає об'єм, не склеює і лягає без грудочок. У формулі – комбінація рисового і бджолиного воску, натуральні желюючі агенти, полімери та ультрачорний пігмент, а також вітаміни, які доглядають за віями.

Туш Le Volume Révolution De Chanel, Chanel

Надати обличчю скульптурних рис допоміг новий матовий бронзер Le Duo Bronze et Lumiere.

Матовий бронзер-хайлайтер Duo Bronze Et Lumière відтінку Medium з круїзної колекції макіяжу Vision d'Asie: Lumière Et Contraste, Chanel. У продажі з'явиться 1 червня

Щоб створити драматичний макіяж губ, Лючія використовувала відразу два засоби. Появи обох у продажі доведеться чекати до осені. Перший – помада Rouge Allure Velvet Extreme відтінку Rouge Obscur, другий – блиск для губ Rouge Coco Gloss відтінку Laque Noir.

CHANEL RESORT 2020

Фінальний штрих – Baume Essentiel, який Піка розтушувала на верхній частині вилиць і верхніх повіках моделей.

Зволожувальний стік-хайлайтер для обличчя, очей і губ Baume Essentiel, Chanel
CHANEL RESORT 2020
CHANEL RESORT 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.