До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як повторити макіяж Дженніфер Лоуренс з показу Dior весна 2020

У Парижі стартував Тиждень моди, який відкрив показ Dior. Дженніфер Лоуренс, амбасадор і муза Дому, з'явилася серед гостей шоу в природному і сексуальному образі. Vogue UA розкриває його таємниці.

"Цей образ дуже французький, натуральний, шикарний і сексуальний – все, як ми любимо", – каже візажист Крістоф Доншуд, який відповідав за образ Дженніфер Лоуренс на показі Dior весна 2020. Він розпочав з масажу обличчя, для якого використав мікс Dior Capture Dreamskin Care & Perfect і зволожувального крему Hydra Life.

Реклама

У результаті шкіра стала свіжою і сяйною. Як основу для макіяжу візажист використав Dior Forever Skin Glow відтінку 2W і трохи консилеру Dior Forever Undercover світло-бежевого відтінку. Легкий контуринг створив за допомогою Dior Backstage Contour Palette #001 і рум'ян Dior Rouge Blush #783. "Засіб досить темний і пігментований, – пояснює візажист, – тому достатньо мінімальної кількості".

У макіяжі брів Крістоф використав Dior Backstage Eye Palette №003. "Я змішав матові димчасто-коричневі і мерехтливі мідно-червоні відтінки з невеликою кількістю матово-червоних по всій повіці і навіть під нею, щоб створити димчастий, добре розтушований ефект". На вії він наніс туш Diorshow Mascara #090. Для губ художник з макіяжу вибрав відтінки Gloss Blush і Satin Rosewood з набору Dior Backstage Lip Palette #001.

Dior Backstage Lip Palette #001, Dior

Зачіска акторки – низька недбала гулька – гармоніювала з образом і створювала легкий, невимушений ефект.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.