До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Emily in Paris: нова колекція макіяжу Lancôme

Французький бренд Lancôme випустив лімітовану святкову колекцію макіяжу For the Love of Paris у колаборації із серіалом Netflix "Емілі в Парижі"

Напередодні прем’єри другого сезону серіалу "Емілі в Парижі" косметичний бренд Lancôme випустив лімітовану колекцію макіяжу For the Love of Paris. Колекція виготовлена в найкращих традиціях французького стилю й містить розкішну палітру тіней у формі серця з 12 відтінками, ніжний, квітчастий аромат Idôle, помаду L'Absolu Rouge Lipstick у трьох нових лімітованих відтінках, туш Monsieur Big і сироватку Advanced Génifique. Розглянемо в деталях.

Реклама


Палітра тіней For the Love of Paris Eyeshadow Palette

Цікавинка колекції — палітра тіней для повік у формі червоного серця, що складається з 12 відтінків, розділених на три підгрупи з 4 кольорів, що гармоніюють між собою.

<b>emily lancome</b>
emily lancome

Born in France містить тілесні й бежеві відтінки з теплим золотим мерехтінням для створення образу справжньої парижанки.

Parisian at Heart складається з рожевих відтінків, створюючи контрастну гру світла в ніжному романтичному образі. Paris a La Folie поєднує насичені драматичні відтінки чорного, синього, фіолетового та срібного для створення вечірнього образу.

Туш Monsieur Big Mascara

Доповнити образ і створити екстремально об’ємні, густі й довгі вії допоможе туш Lancôme Monsieur Big Volumizing Mascara.

Туш Monsieur Big Volumizing Mascara, Lancôme
Помада L'Absolu Rouge

Помада L'Absolu Rouge з матовим фінішем представлена ​​в трьох ексклюзивних відтінках: Attrape Coeur, French Tea, Rouge Pigalle.

Колекція доступна в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.