До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Desert Dream: колекція макіяжу Chanel весна 2020

Desert Dream — так називається колекція макіяжу Chanel весна 2020, навіяна розпеченим повітрям і приглушеними барвами пустелі. Заради цієї колекції Лючія Піка, креативна директорка Chanel з питань кольору й макіяжу, на крихітному літаку пролетіла пустелю у супроводі фотографа, озброєного камерою Polaroid.

"Я шукала щось поетичне, як спогад, — природний фільтр, який подає все в мрійливому світлі", — каже Лючія Піка, креативна директорка Chanel з питань фото та макіяжу. Лючія надихається звичними, якщо не буденними, речами. Простір її уяви перетворює їх на чудові об’єкти. Цього разу Піка запрошує у фотографічний тур пустелею. І тут з’ясовується несподіване: пустеля — це не лише відтінки піску, а й тони дюн — кварців, базальту й сланців, вибілених сонцем рослин, тремтливого повітря. Прохолодний коричневий, розмитий бузковий, персиково-рожевий, іноді з металічним відблиском — це головна гама нової колекції.

Реклама

Сама Лючія каже, що з подивом виявила: головний відтінок пустелі — той, що англійці називають mauve, колір мальви — блідо-фіолетовий, з рожевим підтоном.

Світлини Polaroid наповнені ностальгією й романтикою. У Chanel кажуть, що це символізує те, як Лючія бачить внутрішній спокій, самоконтроль і повне задоволення.

Весь лукбук можна подивитися в галереї. Заспокійливе й чарівне видиво.

<b>Chanel ss2020 beauty collection</b>

Колекція видалася популярною, у м’яких приглушених тонах. Розглянемо її в деталях.

Обличчя

Поверхня рожево-бежевого хайлайтера Éclat Du Désert імітує контури піщаних дюн.

Хайлайтер Éclat Du Désert з весняної колекції макіяжу Desert Dream, Chanel, лімітований випуск
Хайлайтер Éclat Du Désert з весняної колекції макіяжу Desert Dream, Chanel, лімітований випуск

Хайлайтер у стику Baume Essentiel, який з’явився вперше рік тому, виходить у новому, золотисто-бронзовому відтінку Golden Light. Він імітує свіжість і сяйво шкіри, приголубленої сонцем. Лючія радить наносити його на випуклі ділянки обличчя — на верхню частину вилиць, лоб, перенісся й підборіддя.

Хайлайтер у стику Baume Essentiel відтінку Golden Light з весняної колекції макіяжу Desert Dream, Chanel, лімітований випуск


Очі

Всі засоби колекції для макіяжу очей традиційно поєднуються за кольором і дають змогу експериментувати з розтушовуванням, нашаровуванням і змішуванням. Кавово-коричневий і рожевий mauve олівці Stylos Ombre Et Contour можна використовувати соло, щоб виділити очі, або змішувати з відтінками кремових тіней Les 4 Ombres.

<b>Stylos Ombre Et Contour Contour ss Chanel 2020</b>

Тіні Les 4 Ombres виходять у двох палітрах: Elemental (матовий бузково-бежевий mauve, атласний сіро-коричневий taupe, запорошений бежево-рожевий і атласний лілово-карамельний) і Warm Memories (атласні персиковий і рожево-коричневий, коралово-рожевий і матовий mauve).

<b>Тени Les 4 Ombres ss2020</b>

Рідкі тіні з металічним блиском Ombre Première Laque вийдуть у чотирьох відтінках: Rayon (бежевий), Rising Sun (абрикосовий), Quartz Rose (персиковий mauve), Desert Wind (сіро-коричневий), Vastness (фіолетово-коричневий).

<b>Ombre Première Laque  ss2020</b>

Губи

Для губ виходить всього дві помади. Одна — Rouge Allure відтінку Rouge Brûlant — насичений теплий оранжево-рожевий тон.

Rouge Allure Rouge Brûlant з весняної колекції макіяжу Desert Dream, Chanel, лімітований випуск

Друга — матова помада Rouge Allure Velvet Extrême відтінку Endless, тепле рожеве дерево.

Матова помада Rouge Allure Velvet Extrême відтінку Endless з весняної колекції макіяжу Desert Dream, Chanel, лімітований випуск
Для нігтів

Для нігтів виходить два відтінки лаку: обидва м’які, розбілені, неяскраві. Але дуже гарні.

<b>​ Для ногтей  ​Лак для ногтей Le Vernis</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.