До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд Chanel випустив різдвяну колекцію макіяжу

Chanel №5 — тепер не тільки про парфуми: різдвяна колекція макіяжу Chanel Holiday Makeup Collection 2021 має таке саме ім’я і присвячена культовому аромату Дому.

Саме Chanel N° 5, аромат зі столітньою історією, став натхненням для різдвяної колекції. Тепер носити N° 5 означає також носити макіяж", — стверджують творці креативної студії макіяжу Chanel.

Реклама

До лімітованого різдвяного випуску косметики Chanel N° 5 увійшли: палітра тіней для повік, з тисненням у вигляді улюбленого номера Мадемуазель і флакона №5, п’ять ексклюзивних відтінків помади Rouge Allure, лак для нігтів Le Vernis, представлений у 37 кольорах, багатофункціональний зволожувальний бальзам з ефектом сяяння в 5 відтінках, флюїд-хайлайтер для обличчя і декольте та стійкі рідкі тіні для повік у двох відтінках. Розглянемо в деталях.

Палітра Les 4 Ombres N° 5 Limited-Edition Multi-Effect Quadra Eyeshadow містить 4 відтінки пудрових тіней для повік: атласний бурштиновий, перлинно-білий із золотим перламутровим мерехтінням, блискучий білий, матовий насичений чорний. За допомогою неї можна створити будь-який макіяж: від драматичного smokey до класичного natural.

Палітра Les 4 Ombres N° 5 Limited-Edition Multi-Effect Quadra Eyeshadow

Сяйлива атласна помада Rouge Allure представлена ​​в 5 відтінках (147 Emblématique: глибокий сяйливий червоний; 157 Légendaire: коричнево-гранатовий; 176 Indépendante: вогненно-червоний; 99 Pirate: червоний з холодним підтоном; 191 Rouge Brûlant: інтенсивний і теплий). Зверніть увагу на оформлення ковпачка. Це тверда п’ятірка.

Ультрастійкий лак для нігтів Le Vernis вийшов у відтінку 913 — Rouge Intemporel. На додаток до нього вийшло фінішне покриття, яке надає манікюру глянсового блиску.

Ультрастійкий лак для нігтів Le Vernis №913 Rouge Intemporel, Chanel
Покриття Le Gel Coat, Chanel

Знахідка для цінителів натурального макіяжу — багатофункціональний зволожувальний бальзам золотисто-бежевого кольору Baume Essentiel. Він створює ефект мерехтіння, м’яко скульптурує і надає сяяння.

Зволожувальний бальзам Baume Essentiel, Chanel

Ще одна новинка в колекції — флюїд-хайлайтер Fluide Enlumineur, доступний у лімітованому відтінку Or Ivoire. Він надає обличчю ледь помітного золотистого сяяння.

Флюїд-хайлайтер Fluide Enlumineur, Chanel

У межах колекції N° 5 Chanel створили два ексклюзивні відтінки стійких рідких тіней для повік Ombre Premiere Laque Glitter № 17 — Or Noir і № 27 — Or Ambré. Кожен з відтінків має текстуру другої шкіри й забезпечує стійкий та інтенсивний макіяж.

Ombre Premiere Laque № 27 Or Ambré, Chanel
Ombre Premiere Laque № 17 Or Noir, Chanel

Мерехтливий бронзовий бурштин № 27 Or Ambré або фатальний чорний із золотим відливом № 17 Or Noir — вибір за вами, але в будь-якому разі з косметикою колекції N° 5 Chanel ваш образ буде бездоганним.

Адвент-календар

Також до Різдва виходить адвент-календар Chanel, оформлений як флакон Chanel №5.

Адвент-календар #5, Chanel

У ньому 27 комірок, у яких містяться аксесуари, мініатюри засобів і пам’ятні артефакти, пов’язані з історією легендарного аромату. Бокс можна залишити на пам’ять, щоб зберігати в ньому, наприклад, прикраси.

Адвент-календар #5, Chanel
Chanel №5

Через 100 років після появи парфумів №5 Дім створив нову їхню версію — №5 Eau de Parfum.

Вперше в процесі виробництва флакона використано перероблене скло, яке зберегло чистий, блискучий, прозорий вигляд (флакони, як і раніше, продукує французька мануфактура Pochet du Courval). Картонна коробка — з біорозкладної паперової маси. Композицію створював штатний парфумер Дому Олів’є Польж, який став наступником свого батька, Жака Польжа, на цій посаді.

Chanel #5 EDP, Chanel, 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.