До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-тренд: білі стрілки

Біла підводка останні кілька років впевнено тримається серед головних б'юті-трендів макіяжу – в новому сезоні вона не послаблюватиме позицій. Знамениті дівчата, від Ріанни і до Марго Роббі, тестують цей прийом краси як у повсякденних образах, так і на червоних килимових доріжках. За допомогою білої підводки можна намалювати виразні стрілки, створити графічний макіяж або м'який перехід, якщо розтушувати лінії олівця; промалювати внутрішню частину повіки, так надати сяйва погляду і за умови правильного нанесення позбутися ефекту "червоних очей".

Жанель Моне на показі Chanel осінь-зима 2019/2020

Біла підводка має анітрохи не гірший вигляд, ніж класична чорна або коричнева, ще надає образу свіжості. Американська співачка Жанель Моне продемонструвала новий б'юті-прийом на власному прикладі: дівчина з'явилася на шоу Chanel осінь-зима 2019/2020 з білими "котячими" стрілками, намальованими трохи вище рухомої повіки. У той час як Лілі Роуз освіжила димчастий макіяж за допомогою яскравого білого лайнера, а Ріанна доповнила мінімалістичний образ білими акуратними стрілками.

Реклама

<b>белая подводка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.