До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-образи з "балетного" показу Dior: таємниці з-за лаштунків

Що послугувало натхненням для Пітера Філіпса, креативного директора з фото та макіяжу Dior, при створенні образів для показу весна-літо 2019.

Українська модель Юлія Ратнер на показі Dior весна-літо 2019

"Історія зростає з тіла, зсередини", – розповідає Шарон Еяль, хореограф, яка допомогла дизайнеру Марії Грації К'юрі з перформансом для шоу весна-літо 2019 Парижі. Її плавні, текучі руху і радикальне самовираження надихнуло Пітера Філіпса, який придумав сміливий, яскравий макіяж для показу.

Реклама
Dior весна-літо 2019

"Ми зустрілися з Еяль за лаштунками, коли проходили проби макіяжу", – розповідає Пітер Філіпс про знайомство з 47-річною ізраїльської красунею з її срібним волоссям і широкою усмішкою. "Напередодні Марія Грація сказала мені: "Я думаю, у неї татуювання по всьому обличчю", – згадує Філіпс, – і це прозвучало дуже інтригуюче. Але як тільки вона увійшла, я зрозумів: вона не думає, як який вигляд матиме її макіяж. Вона просто рухається – як хореограф. Насправді це дуже поетично".

Фрагмент показу Dior весна-літо 2019

Пітер Філіпс залишив обличчя більшості моделей і професійних танцюристів, які брали участь в шоу, з природною,сяючою шкірою. Це вдалося завдяки тональній основі Dior Backstage Foundation – вона наявна в 40 відтінках. "Марія Грація зробила балетні костюми в тілесній гамі, щоб їх відтінки збігалися з відтінками шкіри танцюристів. Тому було важливо потрапити тон в тон і з макіяжем ", – пояснює він.

Фрагмент показу Dior весна-літо 2019

Для губ він використовував блиск Dior Addict Lip Maximizer. А потім нагрів кінчик олівця-коля запальничкою, щоб пігмент лягав більш недбало і жирно, – і підвів їм очі по межі нижньої повіки. "Це було схоже на залишки макіяжу після виступу або репетиції", – пояснює він.

За кулісами показу Dior весна-літо 2019

Еяль зробила оммаж – темні, наче нанесені пальцями штрихи, що обводили очі десяти моделей. Жоден такий макіяж не повторювався. "Коли Еяль наносить підводку, то макіяж вдається щоразу іншим", – пояснює Пітер Філіпс, чия ліва рука покрита "пробами" підводки глибокого чорного кольору.

За кулісами показу Dior весна-літо 2019

Стиліст зачісок Гвідо Палау створив прості і вражаючі зачіски. Він обернув волосся моделей навколо голови, закріпив поверх пов'язки. Вдались зачіски в сучасному, експериментальному балетному стилі. Вони красиво підкреслювали форму голови і робили акцент на витонченості танцюристів.

Показ Dior весна-літо 2019

Розглянути образи в деталях можна в галереї:

<b>бьюти диор 2019 весна-лето</b>

За матеріалами vogue.com

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.