До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-образи на шоу Lake Studio

Розповідаємо таємниці б'юті-образів з показу Lake Studio, партнером якого за традицією виступив Lancôme.

Нова колекція Lake Studio навіяна культурою Азії, а джерелом натхнення стали гравюри китайського художника Чжана Дачаня і образи дівчини-самурая. "Комфортна мода і краса без жертв", – пояснюють свій задум дизайнери бренду Олеся Кононова і Анастасія Рябоконь.

Реклама

Макіяж для показу Lake Studio розробила Анастасія Мехеда – національна візажистка Lancôme. Для зволоження і підготовки шкіри вона застосувала спрей-міст для обличчя Rose Milk Mist і активатор молодості Advanced Genifique. Щоб створити матовий тон, Анастасія нанесла тональну основу в стіку Teint Idole Ultra Stick і стійкий засіб Teint Idole Ultra Wear. Щоб закріпити макіяж, використала прозору розсипчасту пудру для фіксації Long Time No Shine Setting Powder і фіксувальний спрей для макіяжу Fix It Forget It Setting Spray – цей прийом можна запозичити для жарких днів і довгих вечірок.

Очі підкреслила макіяжем smokey eyes, для якого використала контурний чорний олівець Le Crayon Khôl Waterproof і сіро-коричневі тіні з леліток Hypnôse Palette #03 Brun Adore і #1 French Nude.

Для брів застосувала пудровий олівець Brow Shaping Powdery Pencil і моделювальний гель Sourcils Styler, а для вій – туш з ефектом об'єму Hypnôse Volume à Porter.

На губи Анастасія нанесла матову помаду L'Absolu Rouge Drama Matte відтінку #510 Arden Sand.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.