До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибух кольору: Сара Джессіка Паркер приміряла фуксію

Сара Джессіка Паркер – жінка-хамелеон, яка почувається абсолютно природно як у кежуал-образі і на велосипеді у Нью-Йорку, так і в розкішному вбранні на званій вечері. Останнє вона продемонструвала на гала-вечорі балету Нью-Йорк Сіті з нагоди старту сезону.

Сара Джессіка Паркер у Нью-Йорку

На червоній доріжці заходу Сара Джессіка Паркер з'явилася в неоново-рожевій сукні Zac Posen з глибоким декольте, корсетом і пишною спідницею. Створив її Зак Позен – один з улюблених дизайнерів американської публіки. Не залишився образ без сюрпризів: замість очікуваного мініатюрного клатча Паркер взяла з собою сумку-мішок, усіяну блискітками, а завершила образ різнокольоровими босоніжками. Керрі Бредшоу точно оцінила б.

Реклама
Сара Джессіка Паркер у Нью-Йорку
Сара Джессіка Паркер у Нью-Йорку
Сара Джессіка Паркер у Нью-Йорку

Сара Джессіка Паркер є давньою шанувальницею нью-йоркського балету і намагається не пропускати у місті важливих прем'єр і старту сезонів. Ми згадали, які образи вона вибирала для цього заходу з 2004 року.

<b>Сара_Джессика_Паркер_Балет</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.