До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зоряний пил: дві нові пудри з вражаючим цінником

Відразу два надгіганти запускають пудри: La Prairie і Sisley Paris. Обидві марки відомі своїми амбітними засобами краси, які, тим не менш, виправдовують себе на всі 100% згідно з думкою споживачів. Розповідаємо, чому обидві пудри варті уваги.

La Prairie

La Prairie – марка, яка знається не лише на змісті, але і на формі. Її знамениті сині упаковки (колір, до речі, придумала Нікі де Сен-Фаль, скульптор знаменитих фонтанів біля Центру Помпіду в Парижі) навіяні стилем баугаус. Цього року стиль святкує 100-річчя. І немовби на підтримку цієї дати лінію тональних засобів The Skin Caviar серйозно оновили.

Реклама

Тепер у неї входять кисті для макіяжу (4284 грн за кожну), а також повітряні пудри в мінімалістських упаковках – розсипчаста (7208 грн за 40 г + 10-грамову версію для сумочки) і компактна (7208 грн за 9 г).

У їхньому складі – пігменти нового покоління, сонцезахисні фільтри і екстракт ікри. Футляр пудри оснащений двома дзеркалами – звичайним і збільшувальним.

<b>Компактная пудра Skin Caviar Powder Foundation, SPF 15 UVA/PA++, La Prairie</b>

Sisley Paris

Sisley запустили пудру Blur Expert з технологією HD і ефектом другої шкіри (2700 грн за 11 г). Обіцяють, що з нею селфі будуть досконалими і без фільтрів. На противагу моді на велику кількість відтінків представили всього один універсальний тон – тобто він підлаштовуватиметься до відтінку шкіри.

У складі пудри – частинки слюди нового покоління, які розсіюють світло на 360 градусів, смоли і камедь. Завдяки цьому шкіру немов огортає легкий серпанок.

Сферичні полімери у складі теж розсіюють світло і візуально розгладжують шкіру, а гідрофільні пігменти вирівнюють тон, стабілізують колір і продовжують стійкість покриття.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.