До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя у великому місті: 3 засоби, які допоможуть шкірі залишатися здоровою

Останні літні дні знову затьмарені цифрами про рівень забрудненості повітря в Києві, які в деяких районах міста досягають навіть помаранчевого рівня небезпеки. Ситуація не така критична, як було у квітні, але головних вимог дотримувати все-таки потрібно — носити захисні маски, не використовувати кондиціонер, який тягне повітря ззовні, пити якомога більше чистої води й знизити навантаження на шлунково-кишковий тракт. Також важливо доглядати за нашою шкірою, яка постійно стикається з усіма "принадами" життя в місті — від підвищеної загазованості до постійного контакту із синім світлом гаджетів. Ми вибрали засоби, які допоможуть їй впоратися з усіма викликами й залишатися здоровою.

Очищувальна олія Abeille Royalle, Guerlain

Очищення — один з найважливіших етапів догляду за шкірою, яким не можна нехтувати. Вимог до очищувальних засобів ми висуваємо безліч, але головні з них — повне позбавлення шкіри не тільки від макіяжу, але й забруднень, а також дбайливе ставлення до неї. Досягти цього балансу вдалося в новій очищувальній олії Abeille Royalle французької марки Guerlain, яка, з одного боку, максимально ретельно очищає навіть водостійкий макіяж, а з іншого — робить шкіру еластичною, даруючи відчуття комфорту як після відвідування косметолога. Вся таємниця криється в спеціальній текстурі з медовими відтінками, яка в разі контакту з водою перетворюється на молочну емульсію. Окремий бонус — аромат, що його розробив головний "ніс" парфумерного дому Тьєррі Вассер.

Реклама
Сироватка Blue Techni Liss Concentré, Payot

Сироватка Blue Techni Liss Concentré з приємною гелевою основою ідеально підійде для осені, коли сонячних днів буде все менше. Завдяки екстракту листя ліндери, чагарнику сімейства лаврових, вона здатна компенсувати брак сонячного світла, якого так потребує шкіра. Також вона містить рослинні компоненти, екстракти шавлієвого дерева й шандри звичайної, які допомагають налагодити обмін речовин в епідермісі й захистити від блакитного світла. Є в ній і два різновиди гіалуронової кислоти (низько- і високомолекулярна), які розгладжують і наповнюють шкіру зсередини.

Захисний серпанок Diamond Cocoon Ultimate Shield, Natura Bisse

Забруднення довкілля у великому місті — це не тільки видимий для ока смог, але й невидимі мікрочастинки: пил, органіка, метал. І що менший їхній розмір, то глибше вони здатні проникнути й завдати шкоди. Допоможе в цій боротьбі з невловимим ворогом захисний серпанок Diamond Cocoon Ultimate Shield, що працює як вуаль, створюючи неоклюзивний (повітропроникний) щит на шкірі. Він нейтралізує шкоду довкілля й блакитного світла, а також має підтягувальний ефект. Засіб можна розпорошувати на "голу" шкіру й поверх макіяжу, періодично повторюючи процедуру в разі потреби. Він блокує 99% забруднювальних частинок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.