До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Високі стосунки: як зірки ставляться до засмаги

Promotion

У спільному проекті Vogue.ua і Eucerin досліджують, як знаменитості ставляться до засмаги. Коротко: не дуже.

Реклама
Eucerin
Помилки молодості

Меган Фокс одного разу зізналася в інтерв'ю Allure, що помилка її отроцтва, в якій вона кається найсильніше, – сонячні ванни. "Коли я здавалася засмаглою, я насправді була засмаглою. Весь жах в тому, що від природи у мене світла шкіра". Зараз актриса вибирає менш небезпечні способи мати відпочилий вигляд.

Меган Фокс в Турції, липень 2018Photo by Burak Akay/Anadolu Agency/Getty Images

Ель Макферсон, ще з модельної кар'єри, часто нехтувала сонцезахисними засобами. Зараз вона про це шкодує, враховуючи, що її веснянкувата шкіра вимагає посиленого захисту, і обирає засоби з ефектом автозасмаги.

Ель Макферсон на Ібіці в промо годинника Rolex Daytona

Дженніфер Гарнер не раз зізнавалася в інтерв'ю, що в юності не думала про захист від сонця – як і її однолітки. "Ми просто обмазувалися дитячим маслом і валялися на сонці з ранку до вечора", – розповідає вона. Сьогодні для Гарнер нанести сонцезахист – це як почистити зуби. SPF є і в її зволожуючому крем, і в косметиці.

Дженніфер Гарнер: сонцезахисний засіб, капелюх, окуляри. Лос-Анджелес, липень 2018
Штучна засмага

Коли зірки постають на червоних доріжках засмаглими і сяючими, це зовсім не означає, що вони проводять час в соляріях або на пляжі. Найчастіше їх загар має штучне походження. Топ-моделі Карлі Клосс і та Джіджі Хадід, актриси Марго Роббі, Кейт Гадсон і Джессіка Альба використовують бронзери для тіла і автозагар в спреях. Роузі Гантінгтон-Вайтлі користується нічними масками для автозасмаги.

<b>автозагар звезды</b>

Кейт Мосс кілька років тому була обличчям марки St. Tropez, яка спеціалізується на автозагарі. Якось вона зізналася в інтерв'ю The Telegraph, що, коли вперше вирушала на Ібіцу, не хотіла бути найбільш блідою на пляжі – і довірилася "загару у флаконі".

Кейт Мосс на Met Gala, 2018

Великою прихильницею автозасмаги в нульових була і Вікторія Бекхем. Тодішні формули окислялись на повітрі і надавали обличчю характерного помаранчевого відтінку, тому всі спроби повторити образ Жизель Бюндхен були приреченими.

Вікторія Бекхем з Каньє Вестом, 2007

Сьогодні формули набагато досконаліші. Вони надають шкірі не тільки відтінок, але і легке сяйво.

Захист від сонця

Головний тренд в догляді за шкірою останніх років – безкомпромісний захист від сонця.

Eucerin

Поппі Делевінь воліє тональні засоби з SPF 30, які використовує як базу під макіяж. Топ-модель Джоді Кідд вирушає в теплі краї, лише озброїна захистом з легкою текстурою і SPF 50. Таку ж ступінь захисту вибирає Кайя Гербер.

Кайя Гербер на показі Chanel ss18

Фанатично оберігають білизну своєї шкіри незалежно від сезону білошкірі і рудоволосі актриси. Марсія Крос до того ж носить капелюх і окуляри. Джуліанна Мур ось уже більше трьох десятків років починає кожен ранок з санскріну SPF 30.

Джуліанна Мур. Календар Pirelli 2017Photo by Peter Lindberg

Модель і актриса, Діана Крюгер, красі шкіри якої позаздрять і 20-річні, розповідає, що коли переїхала в ЛА, побачила у себе першу пігментну пляму. З тих пір вона не виходить з дому без SPF 50 – навіть якщо на вулиці проливний дощ.

Діана Крюгер на прем'єрі фільма Le Grand Bain, Канни, 2018

Уникає сонця, наносить сонцезахист з релігійним завзяттям і не з'являється влітку без капелюха і окулярів і володарка порцелянової шкіри, Ніколь Кідман.

Ніколь Кідман на фестивалі ComicCon

Шарліз Терон цілий рік користується засобом з SPF 50. Найлютішим ворогом молодості вважає сонце Геллі Беррі, яка вчить свою доньку щодня наносити санскрін.

Шарліз Терон на Мангеттені, травень 2018

"Головне правило, яке я засвоїла від мами, – наносити сонцезахисний засіб кожного дня. Як зараз пам'ятаю: мені шість років, ми живемо в Греції. Встаєш вранці в туалет – і чуєш мамине: "Негайно санскрін!" І не відкрутитися, що, мовляв, ще піду в ліжко. Правило було залізним: прокинувся, почистив зуби, наніс сонцезахист", – розповідає топ-модель, натуральна блондинка Тоні Гаррн.

@tonigarrn

У Енн Гетевей SPF30 – невід'ємна частина щоденного догляду. До цього актрису привчила бабуся, у якої діагностували рак шкіри. Для виходу на сонце, Енн бере з собою парасольку.

Енн Гетевей на зйомках фільму "8 подруг Оушена"

Довідка

Історія дерматологічного бренду по догляду за шкірою Eucerin почалася більше ста років тому зі скромного аптечного виробництва в Гамбурзі. Як і розкішний бренд по догляду за шкірою La Prairie, сьогодні Eucerin входить в концерн Beiersdorf. У бренда є власний Інститут дослідження шкіри (Гамбург). Eucerin опирається на результати клінічних досліджень і активно співпрацює з лікарями-дерматологами, а також використовує передові наукові і технологічні досягнення. Ефективність всіх засобів марки доведена науково.

Лінію сонцезахисних засобів Eucerin почав 1991 року. Вона постійно оновлюється, щоб засоби були ефективними, вдалими для шкіри різних типів (включно з дитячою і схильною до акне).

<b>Eucerin sunscreens</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.