До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скоро весна: б’юті-засоби Cellcosmet, які любить редакція Vogue

У повітрі ось-ось повіє весною. Час оновлюватися, час дарувати й тішитися. Ми всі робимо в цей період імпульсивні покупки — просто через нестримне бажання змін навесні. Саме тому ми вирішили згадати свої улюблені б’юті-засоби, щоб інвестиції в красу були виправдані.

Редакція Vogue часто тестує б’юті-засоби, про які потім можна прочитати на сайті або в журналі. Це частина робочих обов’язків — набагато приємніша за реченці. І корисна: читачі можуть бути впевнені в наших рекомендаціях, тому що все перевірено на нашій власній шкірі. У цьому матеріалі ми вирішили згадати своїх фаворитів марки Cellcosmet.

Реклама
Клітинний крем для шкіри навколо очей Cellular Eye Contour Cream, Cellcosmet

Дарія Слободяник, Culture Editor

Крем для очей CellCosmet закінчився в мене місяців вісім тому, але я досі згадую про нього з ніжністю — це найкращий (і найдорожчий) догляд у моєму житті. Я наважилася скористатися ним, тому що мені було цікаво на собі перевірити, як працює клітинна терапія в косметології (для довідки нагадаємо: 1987 року запуск бренду Cellcosmet став історичною подією — доктор Роланд Пфістер винайшов унікальний метод CellControlTM, який дозволив зберігати виняткові властивості стабілізованих клітинних екстрактів, і перенести переваги клітинної терапії в світ косметології.

Cellular Eye Contour Cream, Cellcosmet

Ефект був надзвичайний: за кілька тижнів шкіра стала гладкою, пружною, зволоженою, зникла потреба в патчах, зійшли набряки (на які я страждаю). Крім цього, крем дуже приємний у вжитку — нежирний, ніжний, з ледь помітним природним ароматом. У складі — 11% стабілізованих клітинних екстрактів, саме завдяки їм відбувається оновлення шкіри навколо очей, а також зменшення тих самих гусячих лапок. Прекрасний крем і прекрасний досвід, після якого вкрай складно (і не хочеться) повертатися до іншого — не такого наукового — догляду за шкірою навколо очей.

Клітинний бальзам-філер CellFiller-XT, Cellcosmet

Ганна Золотарьова, випускова редакторка

Правильно дбати про свою надчутливу ​​шкіру губ я навчилася після тридцяти. Одним із SOS-засобів став клітинний бальзам-філер CellFiller-XT Cellcosmet. Передусім його, звісно, треба наносити точково вздовж лінії носогубних складок, у зоні зовнішніх куточків очей і за контуром губ — вранці й увечері. Він заповнює й розгладжує дрібні зморшки й дає крутий результат уже за кілька тижнів. Але я використовую ще один трюк — маленьку горошинку CellFiller-XT розподіляю по губах, ніби основу під помаду.

Клітинний бальзам-філер для шкіри обличчя й контуру губ CellFiller-XT, Cellcosmet

Завдяки накопичувальному ефекту крем з кожним днем ​​ущільнює стоншену від вітру, сонця й холоду шкіру, контур губ увиразнює, а самі губи робить пухкими, як після ін’єкцій, тільки з максимально природним ефектом і без неприємних відчуттів. Із CellFiller-XT стало простіше носити матові помади, особливо яскравих відтінків. За свою універсальність і wow-ефект бальзам-філер Cellcosmet дістав постійну прописку в моїй косметичці. І завдяки червоній кришці, ніколи там не губиться.

Клітинна біоцелюлозна маска-патч "Сяйво", Cellcosmet

Олена Пономаренко, б’ юті-редакторка

Клітинна маска-патч "Сяйво" раз і назавжди дала змогу позбутися жаху перед мокрими, холодними, слизькими тканинними масками. До неї я не визнавала засобів, попри всю їхню користь. Маска була зроблена з тривимірної наноцелюлозної мембрани. Лягала на обличчя як влита — і буквально обіймала його. Бренд застосував цю технологію не тільки заради спецефектів. Щільне прилягання — запорука того, що компоненти маски потраплять за призначенням, у глибокі шари шкіри.

Клітинна маска-патч "Сяйво", Cellcosmet

За часів сенсорної депривації, на карантині, це було неоціненне. Маска імітує ніжні турботливі руки косметолога. До її складу входить вода швейцарських льодовиків, екстракти альпійських трав, а також стабілізовані клітинні екстракти, які допомагають нормалізувати баланс шкіри, і екстракт суперфуду комбучі, щоб зробити обличчя сяйливим. Так, це дорогий засіб, який не станеш використовувати щодня. Але й одяг Haute Couture щодня ніхто не носить — чому тут дивуватися. У SOS-б’юті-сейфі, якби я мала такий, неодмінно тримала б "Сяйво". 20 хвилин — і нове обличчя, як ніби після трьох годин в альпійському велнес-центрі.

Клітинна сироватка-ліфтинг CellLift, Cellcosmet

Ксенія Шагова, бренд-менеджерка Vogue UA

Клітинна сироватка-ліфтинг CellLift і крем з тієї ж серії від Cellcosmet змусили мене повірити в дива й повністю змінили мій досвід догляду за шкірою. Якщо до них я йшла до крамниці й хапала з полиці будь-який крем у гарному пакованні й з переконливим цінником, то тепер я трепетно ​​ставлюся до складу. І готова обходитися меншою кількістю засобів — на користь тих, результат від застосування яких помітний з першого вжитку.

Клітинна сироватка-ліфтинг CellLift, Cellcosmet

У складі моєї улюбленої сироватки — стабілізовані клітинні екстракти (10%), які надають шкірі енергетичного заряду. З моєю роботою й божевільною зайнятістю це неоціненне. Миттєво освіжити шкіру й наповнити її вологою допомагає гіалуронова кислота в складі засобу. Ліпосомний комплекс відновлює захисний бар’єр, який страждає в разі зміни погоди або агресивного догляду. Але найулюбленіший ефект — властивість розслаблювати напружену міміку. Сироватка впливає як ботокс — все завдяки пептидам з міорелаксантними властивостями.

Клітинний крем-ліфтинг CellLift Cream із золотої лінійки CellEctive, Cellcosmet

Люда Круглич, digital manager

Люда Круглич

Клітинний крем-ліфтинг CellLift Cream із золотої лінійки CellEctive призначений для вікової шкіри, а склад такий, що його хочеться зачитувати вголос: пептидні комплекси, нуклеїнові кислоти, стабілізовані клітинні екстракти в максимальній концентрації (їх у цьому кремі 30%). Результат помітний відразу: шкіра наповнюється й стає набагато свіжішою, гладкішою та рівнішою. Для моєї сухої шкіри це ідеальне рішення: вже за тиждень обличчя стає, як після ревіталізації, — свіжим, відпочилим і розслабленим.

Клітинний крем-ліфтинг CellLift Cream, Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.