До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sisley Paris представив ідеальний тон Phyto-Teint Nude

У Sisley Paris вийшов ультралегкий тональний флюїд на водній основі Phyto-Teint Nude з ефектом оголеної шкіри.

Реклама
Ультралегкий тональний флюїд на водній основі Phyto-Teint Nude, Sisley

Формула Phyto-Teint Nude дає легке, невидиме покриття. Прозора текстура на водній основі вирівнює колір обличчя, робить шкіру гладкою, сяйливою і зволоженою. Завдяки світловідбивним частинкам, що входять до складу засобу, створюється блюр-ефект.

Ультралегкий тональний флюїд на водній основі Phyto-Teint Nude, Sisley

Формула засобу — на водній основі. Серед компонентів — комплекси для догляду за шкірою Hydro-Booster з гіалуроновою кислотою й Aqua-Lock, що відповідає за водний баланс у шкірі, а також Vita-Light з екстрактами ківі й ацероли, який завдяки органічним кислотам надає шкірі сяяння. У гамі Phyto-Teint Nude — 18 відтінків, розділених на три підтони: холодний, натуральний, теплий, що дає змогу дуже точно вибрати потрібний тон і зробити покриття абсолютно природним.

Ультралегкий тональний флюїд на водній основі представили в приватному просторі Березницьких серед предметів мистецтва й живопису українських авторів з колекції сім’ї. Директор Sisley Paris в Україні Олена Мусійчук запросила зіркову візажистку Наталію Стрільчук влаштувати майстер-клас щодо застосування тональних основ.

Як минула презентація, дивіться в галереї.

Українська фотографиня Катерина Кондратьєва зробила гостям, серед яких були Тетяна Богдан, Лілія Літковська, Аліса Ілієва, Соня Забуга, Олена Пащенко, Аліна Френдій, Марина Полканова, Олена Масюткіна, Ганна Хаєцька, Віолетта Федорова й Олена Пономаренко, персональні портрети.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.