До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Місце призначення: які б'юті-засоби знадобляться в Азії, Скандинавії і на Середземномор'ї

Б'юті-багаж різниться залежно від місця призначення: клімат скрізь різний, погодні умови – теж, а це означає, що і потреби шкіри істотно відрізняються. Тому до базових засобів для очищення, зволоження і демакіяжу потрібно додавати особливі продукти. Які – читайте нижче.

Скандинавія

Особливість скандинавського клімату – вітри, які дмуть незалежно від сезону (але найнеприємніше відчуваються в холодну пору року). Але вітряно і незатишно буває навіть у травні. Тому добре запастися засобами, які захистять шкіру від вітру і холоду. Підійдуть цика-креми і кольд-креми, які захищають, зволожують і відновлюють. Важливе правило догляду – нашарування засобів: тим, у кого суха, зневоднена шкіра, можна поєднувати кілька продуктів для зволоження відразу: лосьйон, сироватку з гіалуроновою кислотою (наприклад, Hyaluron, Callys) і крем, який "заточує" вологу у шкірі. На ніч можна наносити живильні маски (чудова є у Dior).

Реклама
Сироватка Hyaluron, Callys
Живильна маска-бальзам Dior Hydra Life з олією білої сосни, ши, жожоба і гліцерином, Dior
Живильний крем з екстрактом шафрану Velvet Nourishing Cream, Sisley
Універсальний крем для сяйва шкіри Glass Skin by Маша Ворслав, Organic Kitchen, з оліями шипшини, жожоба, зародків пшениці, авокадо, солодкого мигдалю
Азія

Сонце позбавляє шкіру вологи, тому навіть у дуже вологому тропічному кліматі не обійтися без засобів для зволоження. Очевидно, що знадобиться серйозний захист від сонця, який до того ж підтримає захисні сили шкіри і зволожить. Добре мати в запасі засіб з позначкою after sun – він відновить після сонячних ванн, допоможе довше зберегти засмагу, наситить вологою і охолодить. Тим, хто навіть у тропіках не має наміру йти на компроміси із зовнішністю, необхідні паперові блотери-промокашки. Ними можна промокати обличчя за потреби. Тим, хто вважає тональну основу своїм desert island beauty product, не обійтися без спеціального спрея, який закріплює макіяж. Тоді тон протримається весь день, без поправок на вологість і спеку.

<b>путешествие в азию</b>

Аліса Ілієва, яка часто літає на далекі відстані, каже, що після зміни клімату обличчя "пливе" – і хочеться засобів з ліфтинг-ефектом. А ще радить літати в компресійних гольфах або лосинах.

Середземномор'я

Середземномор'я передбачає морські прогулянки, купання, довгі дні на свіжому повітрі. Клімат тут м'який, але сонячний, тому пріоритет – у засобів, що захищають від сонця обличчя, тіло і волосся, а також у продуктів, здатних вберегти від дії солоної і хлорованої води. Стануть у нагоді засоби з позначкою after sun – вони приємно охолоджують, продовжують засмагу і чудово замінюють звичайний догляд за тілом.

<b>средиземное косметичка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.