До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Назустріч святам: як швидко підготувати шкіру до Нового року

Маска — унікальний засіб для догляду за шкірою з активним складом і майже миттєвим ефектом. Vogue.ua разом з брендом клітинної косметики Cellcosmet зібрав маски для обличчя, які наповнять шкіру енергією і сяянням напередодні Нового року.

Photo: Getty Images
Клітинна маска-патч "Сяяння"

Редакція Vogue вже тестувала клітинну маску-патч "Сяяння". Ми були в повному захваті: не тільки через її результат (гладка, наповнена світлом і вологою шкіра), а й через власне процес. Здавалося б, ну які емоції може дати маска. Якщо коротко — фантастичні, як після візиту в спа.

Реклама

Клітинна маска-патч "Сяяння" Cellcosmet підтверджує, що досягти спа-ефекту в домашніх умовах — приємна втіха. Особливо коли хочеться, щоб шкіра підсвічувалася ніби зсередини. Феноменальну здатність ця маска має в ревіталізації та зволоженні. Складається маска з наноцелюлози, завдяки якій активні інгредієнти легше проникають у глибокі шари шкіри. Звідси й чарівний ефект наповнення, що нівелює в’ялість шкіри й надає їй природного здорового сяйва. Текстура і тон обличчя після маски — як у немовляти. Без перебільшень.

Серед інгредієнтів, якими просякнута маска, є стабілізовані клітинні екстракти, швейцарська льодовикова вода, чайний гриб, альпійський фітозахисний комплекс, екстракти органічного вівса й маточного молочка. Використовувати маску можна навіть у разі сильної чутливості шкіри. Якщо ваша шкіра схильна до жирності, не бійтеся "перезволожитися". Результат вас утішить.

Клітинна маска-патч "Сяяння" Cellcosmet
Клітинні маски-вуалі для шкіри обличчя та шиї

Клітинні маски-вуалі для шкіри обличчя та шиї Cellcosmet входять до набору: чотири маски, чотири ампули зволожувальної та зміцнювальної клітинної сироватки. Маски тримаються на шкірі добре, не сповзають (і не подразнюють), а ще повністю розкладаються, не завдаючи шкоди довкіллю. Sustainability — це одна з цінностей Vogue, яку ми задекларували на початку року. Тим цінніший цей засіб. Тандем із сироватки й маски дає змогу досягти антивікового ефекту без салонних процедур, досить правильно використовувати продукт: після стандартного очищення наносимо сироватку, і тільки потім — маску. У такий спосіб сироватка з еласто-колагеном зволожує, зміцнює та сприяє ліфтингу шкіри, а маска підвищує ефективність сироватки — запечатуючи отриманий результат за допомогою колагенової біоматриці, заспокоюючи шкіру й надаючи овалу обличчя чіткішого контуру.

Місія цього продукту — в інтенсивній ревіталізації шкіри й ремоделюванні овалу обличчя, миттєвому зволоженні, знятті м’язових затискачів і розгладженні зморщок. За потужний антивіковий ефект відповідає активний склад з пептидного комплексу, що розслабляє шкіру, комплексу Expert Hyaluron і активних біоінтегральних клітин.

Клітинні маски-вуалі для шкіри обличчя та шиї Cellcosmet
Крем-маска "Антистрес"

Ідеальний варіант, щоб надати шкірі відпочилого вигляду й повернути їй спокійного стану з приємним рівним тоном і оксамитною текстурою. Всього 15 хвилин потрібно, щоб попрощатися з втомою, що накопичилися у верхніх шарах шкіри стресом і тьмяним кольором обличчя. Глиняна Крем-маска "Антистрес" Cellcosmet з олігопептидами проса буквально стирає з лиця подразнення, бруд і тривогу. Натомість залишає м’яку, пружну, налиту життєвою енергією шкіру. У списку її властивостей також матувальний ефект, зволоження й звуження пор.

Маска чудово лягає на чутливу шкіру, легко насичуючи її енергією та силою. Дистилят квіток апельсина в складі маски впевнено підтримує процес заспокоєння, а олігопептиди проса також забезпечують антивіковий ефект. Аромат засобу описувати безглуздо: це треба відчути хоч раз.

Крем-маска "Антистрес" Cellcosmet
Маска для обличчя "Коштовна"

Маску для обличчя "Коштовна" Cellcosmet особливою роблять два інгредієнти: комплекс із цінних глин та екстракт альпійської квітки едельвейса. Основне завдання маски — наповнення та моделювання овалу обличчя, за що відповідає екстракт едельвейса, який підвищує пружність шкіри, і очищувальні глини, які наповнюють шкіру киснем. Позаочі цю маску називають "швидкою допомогою", приписуючи їй унікальну здатність боротьби з набряком і всім, що із цим пов’язано, — розгладження контурів, поліпшення кольору обличчя, вирівнювання тону, зволоження верхніх шарів шкіри.

Попри суперефективність і склад, насичений антиоксидантами й вітамінами, маска не провокує побічних реакцій. Ще одна важлива властивість — маску можна використовувати на будь-якій шкірі, включно із жирною та чутливою. Бажаємо всім випробувати це приємне відчуття, коли після маски в дзеркалі зустрічає зображення, ніби вже оброблене інстафільтрами.

Маска для обличчя "Коштовна" Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.