До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До блиску: як досягти ефекту чистої, відполірованої шкіри

Косметологи все частіше говорять про те, що механічне чищення обличчя травмує шкіру. У відповідь на механічні пошкодження пори тільки розширюються і активніше виробляють шкірне сало. Травматичним чисткам є відмінна альтернатива – пілінги. До їхнього складу включають кислоти і ферменти (ензими). Всі вони стимулюють процес оновлення, м'яко розчиняють верхній шар віджилих своє клітин, а в підсумку вирівнюють рельєф шкіри і відтінок обличчя, роблять його гладким і ніжним, очищають пори. До того ж допомагають розгладити зморшки, освітлити пігментацію, борються з наслідками, які шкірі завдало сонце.

Fausto Puglisi

Кислоти, що входять до складу пілінгів, поділяються на два види: АНА та BHA. До перших відносяться водорозчинні гліколева кислота, фруктові, винні та молочні кислоти. BHA – це жиророзчинна саліцилова кислота, яка здатна прочищати "забиті" пори. У саліцилової кислоти до того ж є властивість боротися із запаленнями та знижувати виробництво шкірного сала. Тому це улюблений косметичний інгредієнт тих, у кого жирна шкіра, та хто страждає акне.

Реклама
Кадр з рекламноъ кампанії Hydra Life, Dior

В ензимних (ферментних) пілінгів бережлива поверхнева дія, які підходить для чуттєвої шкіри. Вони ніжно очищають від забруднення, секрету сальных залоз, полірують і розгладжують. Ензимні пілінги призначають тим, у кого є схильність до алергії, куперозу, розацеа, а також людям з тонкою шкірою.

<b>пилинги</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.