До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Засіб краси дня: крем для сяйва і пружності

Загострити овал обличчя, надати шкірі сяйва, оголосити війну гравітації все це під силу зробити ліфтинг-крему Creme du Rivage.

Radiance Firming And Lifting Cream, Creme du Rivage
Для кого

Крем потрібен тим, хто проводить час біля дзеркала, де натягує і притримує пальцями обличчя, щоб отримати візуальний ефект підтяжки. Тим, кого не влаштовує овал обличчя і лінія нижньої щелепи. Тим, хто скаржиться на "щічки бульдога" і подвійне підборіддя.

Реклама
Що у складі

Склад – перспективний: пептидний комплекс Algo4Complex; екстракти морської лаванди і крилатої водорості аларії ескулента; олія карите, полісахариди водорості ламінарії; морські мінерали; вітамін Е. Пептиди дають сигнал клітинам шкіри виробляти еластин і колаген – білки, відповідальні за пружність і молодість шкіри. Олія карите глибоко живить, екстракти рослин і вітамін Е забезпечують антиоксидантний ефект.

Radiance Firming And Lifting Cream, Creme du Rivage
Чи чекати від крему дива

Дива треба чекати завжди, але у випадку з кремом на нього можна розраховувати: завдяки ущільненню і тонусу овал обличчя стане рівнішим. Creme du Rivage – це, звісно, не скальпель пластичного хірурга, але чіткіший контур обличчя виробник гарантує.

Radiance Firming And Lifting Cream, Creme du Rivage

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.