До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса як мистецтво: що означає кобальтовий синій колір ікрової колекції La Prairie

Кобальтовий синій колір флаконів знаменитої ікрової колекції La Prairie — символ, за яким упізнають засоби бренду, а ще — омаж творчості видатної художниці, феміністки Нікі де Сен-Фалль.

Нічна олійка для обличчя Skin Caviar Nighttime Oil, La Prairie

У серпні в La Prairie вийшла нова нічна олійка для обличчя Skin Caviar Nighttime Oil з ікровим ретинолом, що миттєво стала бестселером. Вона сприяє зменшенню тонких і глибоких зморщок, відновленню пружності, а ще захищає шкіру від зневоднення й стимулює нічні процеси — вироблення колагену й оновлення клітин. Її властивості ґрунтуються на найпотужнішому регенерувальному потенціалі ікри, з якої в особливий спосіб екстрагують ліпіди та природний ретинол. Skin Caviar Nighttime Oil міститься в кобальтово-синьому флаконі, щоб світло не руйнувало цінних властивостей продукту.

Реклама
Нічна олійка для обличчя Skin Caviar Nighttime Oil, La Prairie

У 2021-му La Prairie підтримав відкриття виставки Нікі де Сен-Фалль у нью-йоркському музеї сучасного мистецтва MoMA PS1 Niki de Saint Phalle: Structures for Life. На виставці експонувалося 200 робіт, серед яких були артоб’єкти від полотен і скульптур до інсталяцій і гравюр.

Робота Нікі де Сен-Фалль

Роботи Нікі бачив майже кожен. Скульптури ангела, що ніби ширяє на залізничному вокзалі Цюриха і в паризькому фонтані поруч із Центром Жоржа Помпіду, — її рук справа. Аристократка Нікі почала творити в 60-х. Цьому періоду передувала недовга кар’єра Ніки як моделі, але пристрасть до мистецтва швидко перемогла. Синій вона любила завжди й щедро використовувала в роботах — скульптурах, картинах, ескізах.

Скульптури Нікі де Сен-Фалль у фонтані Стравінського, поруч із Центром Жоржа Помпіду

Зустріч La Prairie й Нікі де Сен-Фалль у 1982-му була неминучою: бренд сповідував ідею безумовної краси й застосовував надсучасні технології, а художниця з її модерністськими, прогресивними поглядами в мистецтві розкривала нові аспекти жіночої краси. Свій знаменитий синій, який став знаковим для La Prairie, Нікі представила саме у 80-х. Вона називала його відтінком радості й удачі. Було вирішено, що кобальтово-синій стане кольором колекції Skin Caviar, створеної з використанням компонентів чорної ікри.

Флакон аромату, робота Нікі де Сен-Фалль

Зайве казати, що заповітний синій флакон — безпрограшний варіант подарунка, у якому поєдналося мистецтво, інновації та краса.

Нічна олійка для обличчя Skin Caviar Nighttime Oil, La Prairie

У La Prairie пишаються кожним засобом, але колекція Skin Caviar, що є результатом 30-річного наукового пошуку, — воістину феноменальна. У ній втілено інновації, мрії про вічну молодість, ефективність і розкіш. Ікринки, крихітні крихкі чорні перлини, слугують джерелом натхнення для науковців La Prairie. Засоби з підтвердженою ефективністю забезпечують помітний ліфтинг і зміцнення шкіри. "Колекція Skin Caviar поєднує останні досягнення науки й новаторство в мистецтві, дарує красу й молодість, розкіш і ефективність", — кажуть у La Prairie. І вже понад тридцять років засвідчують справедливість своїх слів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.