До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 ефективних процедур для свіжої і сяйливої шкіри

Свіжий вигляд і сяйлива шкіра — іноді здається, що це утопія. Провідні дерматологи Великобританії розповідають, які процедури справді ефективні для сяяння шкіри.

"Багато клієнтів приходять на консультацію, бо хочуть мати свіжий і природний вигляд у будь-якому віці", — каже естетистка, зіркова косметологиня Мар’ям Замані. З її слів, найбільш природний результат забезпечують естетичні процедури, які працюють із різними шарами шкіри. Вони здатні усунути динамічні зморшки, поліпшити текстуру шкіри, позбутися в'ялості, сухості, втрати об’єму. "Найважливіша частина консультації — скласти план упливу на всі частини обличчя". Тому перший крок для кожного пацієнта — консультація у авторитетного фахівця, який оцінить, чого саме потребує шкіра, а за необхідності — допоможе з вибором доступних методів терапії.

Реклама
Біоревіталізація Belotero Revive

Якщо прагнете сяяння, глибокого зволоження, пружної шкіри, вибиріть біоревіталізацію Belotero Revive на основі гіалуронової кислоти. Коктейль для ін'єкцій також містить гліцерин, що поліпшує захисний бар'єр шкіри, водночас не створюючи додаткових об’ємів. Радше, він працює з якістю і текстурою шкіри. Навіть одна процедура забезпечує миттєве вдосконалення.

EmSculpt Neo і BBL для тіла

"Пляжне тіло створюється взимку", — каже докторка Замані і поєднує лазер Sciton BBL з EmSculpt Neo для отримання рівної сяйливої шкіри по всьому тілу. Перший забезпечує омолоджувальне лазерне лікування, яке поліпшує текстуру шкіри і допомагає позбутися судинних зірочок, водночас стимулюючи оновлення колагену; другий — використовує радіочастотну й електромагнітну енергію для стимулювання зростання м'язів і зменшення жиру (один сеанс еквівалентний 20 000 присіданням за 30 хвилин).

Nucleofill

Страждаєте від набряклості, яка часто супроводжує введені філери? — Це гіалуронова кислота у складі філерів притягує воду і провокує набряклість. Наступного разу спробуйте ін'єкції Nucleofill — безгіалуронові препарати для обличчя, шиї та очей. Замість гіалуронової кислоти Nucleofill використовує біостимулюючі гелі на основі натуральних полінуклеотидів, які допомагають контурувати, зміцнювати шкіру і стимулювати вироблення колагену. На відміну від філерів, він не створює додаткових об’ємів, але надає шкірі природного вигляду, а також глибоко зволожує.

Ultherapy (Альтера-терапія)

Підтягніть шкіру за допомогою процедури Ultherapy, схваленої FDA: вона забезпечує неінвазивне підтягування обличчя. Метод не новий, але популярний завдяки високоінтенсивній ультразвуковій технології. Його можна використовувати на всіх ділянках, від щелеп і брів до декольте.

Profhilo Body

Profhilo ("Профайло") вже відома як популярна ін'єкційна процедура для обличчя, але тепер її можна використовувати і для тіла. Це введення гіалуронової кислоти у високій концентрації, яка, як і Belotero Revive, не створює додаткових об’ємів. Що вона дійсно робить, так це глибоко зволожує, усуває в'ялість шкіри і робить її сяйливішою — незалежно від того, йдеться про зону декольте, живіт чи внутрішню поверхню рук.

Teoxane PureSense Redensity 1

Нова процедура мезотерапії Teoxane PureSense Redensity 1 полягає в тому, що в глибокі шари шкіри вводять гіалуронову кислоту з високою молекулярною масою, а також коктейль поживних речовин, амінокислот і антиоксидантів. Завдяки такому складу можна очікувати прискореного оновлення клітин, відновлення, освітлення пігментації.

Лазерне підтягування губ

Тим, хто не хоче збільшувати губи філерами, може бути цікаво дізнатися про лазерну процедуру для губ. Доктор Тіджон Ешо, відомий своїми процедурами з догляду за губами, використовує лазер Alma, щоб стимулювати вироблення колагену в губах для надання їм об'єму і розгладжування поверхні шкіри. Це чудовий варіант для тих, хто не хоче змінювати природну форму губ, проте прагне додати трохи об'єму.

Cutera Secret RF

Secret RF від Cutera поєднує в собі радіочастоту і мікронідлінг, рятує від постакне і нерівного тону шкіри. Мікроголки проколюють шкіру і звільняють шлях для радіочастотної енергії, що досягає глибших шарів шкіри. Волокна колагену скорочуються, підтягують шкіру і допомагають зробити її максимально гладенькою.

Текст Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.ok

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.