До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 правил денного догляду Даші Астаф’євої

У спільному відеопроєкті Vogue UA та американський бренд космецевтики HydroPeptide розповідають про базові принципи щоденного догляду за шкірою. Героїня відео — модель, актриса, філантропка Даша Астаф’єва — ділиться улюбленими засобами HydroPeptide й техніками їхнього нанесення.

Реклама
1. Очищення й тонізація

"Ранок я завжди починаю з очищення, — розповідає Даша. — Очищення роблю у два етапи. Перший — за допомогою молочка Cashmere Cleanse. Заспокійливе живильне молочко ніжно очищає шкіру вранці".


Очищувальний засіб для обличчя Cashmere cleanse, HydroPeptide

Cashmere Cleanse — ідеальний засіб для шкіри, схильної до сухості. До його складу входять гідролізовані молочні протеїни, які нормалізують баланс шкіри й насичують поживними речовинами, рожева вода й алое вера із заспокійливим ефектом, сафлорова олія для відновлення ліпідного шару шкіри, оливкова олія, багата на вітамін Е, і екстракт азійської центели, яка "лагодить" гідроліпідну мантію шкіри.

Пробіотична есенція HydraFlora, HydroPeptide

Другий етап очищення — пробіотична есенція Hydraflora. "Есенцію я використовую вранці й увечері, — каже Даша. — Вона миттєво нормалізує мікробіом, дарує сяяння й свіжість шкірі". Все завдяки складу, до якого входять рослинні зв’язувальні речовини для детоксикації шкіри й вирівнювання тону, пре- і пробіотики, які захищають мікробіом, а також морська сіль з її себорегулювальним ефектом.

2. Інтенсивний догляд

"Наступний етап мого ранкового б’юті-ритуалу — це сироватка для шиї й зони декольте Firm-a-Fix Nectar, — розповідає Даша. — Після 30 ці зони потребують особливої уваги".

Сироватка-нектар Firm-A-Fix Nectar, HydroPeptide

Сироватка тонізує й зміцнює шкіру шиї й декольте завдяки суміші антигравітаційних, омолоджувальних і колагенотвірних пептидів. Потужні антиоксиданти просвітлюють і захищають шкіру від фотоушкоджень. Сироватку можна застосовувати під час вагітності — щоб запобігти розривам колагенових волокон та утворенню розтяжок. Її можна використовувати після басейну, коли шкіра зневоднена, а також наносити на зону грудей (крім ареол).

Сироватка LumaPro C, HydroPeptide

"Улюблена сироватка — LumaPro C, — каже Даша. — Наношу всього кілька крапельок. Це моя таємна зброя від небажаної пігментації й тьмяного кольору обличчя.

3. Догляд за шкірою навколо очей

"Крем під очі Eye Authority годиться для тих, хто любить посміятися від душі, — усміхається Даша. — Крем має легку текстуру. Він чудово бореться з ранковими набряками, усуває небажані зморшки й темні кола".

Інтенсивний ліфтинг-крем для повік Eye Authority, HydroPeptide

Цей крем — гордість марки. До його складу входять 13 пептидів, які працюють на розв’язання різних проблем шкіри: проти набряків, темних кіл, провисання, пігментації, в’ялості. Склад крему також містить два пептиди з ботулоподібним ефектом. Inyline і Syn-ake розслаблюють м’язи (насправді), а пудра із чорних перлів і лосняку підвищує еластичність і просвітлює шкіру.

4. Зволоження й SPF-захист

"Знайомтеся: це Nimni Day — мій ідеальний денний крем. Всього одне натиснення — і шкіра ніжна, як у немовляти. Він не просто зволожує впродовж усього дня, але й захищає від агресивного впливу довкілля", — розповідає Даша.

Комплексно-омолоджувальний крем-бустер Nimni Day Cream, HydroPeptide

"Моя порада кожному — використовувати SPF-захист упродовж всього року", — каже Даша. Тут важко сперечатися: якщо в догляді — активні компоненти (кислоти, ретинол), то захист від сонця потрібен.

Сонцезахисний крем для обличчя Solar Defense Tinted SPF 30, HydroPeptide
5. Догляд за губами

"Блиск для губ Perfecting Gloss завжди зі мною, — зізнається Даша. — Улюблений натуральний відтінок, який живить, зволожує й збільшує об’єм губ завдяки колагенотвірним пептидам".

Perfecting Gloss, HydroPeptide
6. Захист від синього світла ґаджетів

"Завершує мій денний ритуал захист від шкідливого випромінювання ґаджетів — Somnifera Root Mist", — підсумовує Даша й підставляє обличчя під дрібнодисперсний серпанок. Він захищає обличчя, зволожує, а ще — фіксує макіяж.

Somnifera Root Mist, HydroPeptide

Режисер: Kirill Sulyga

Стиліст: Mari Siviakova

Макіяж і зачіска: Vitalia

Асистент стиліста: Daria Balabueva

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Відео: 5films

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.