До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 осінніх засобів для ідеальної шкіри

Вибираємо нові засоби для догляду з тих, що вийшли восени. Кожен – знахідка і б'юті-коштовність (просто погляньте на ці флакони).

Фото: David Ferrua
Сироватка-лосьйон

Засіб для тих, хто багато працює і при цьому не відмовляє собі в задоволенні. У його складі – мікрокапсули імбиру, які заряджають шкіру енергією. Сироватка збагачена екстрактами моринги (допомагає протистояти окислювальному стресу і шкідливому впливу навколишнього середовища) і артемізії (додає природного сяйва), а також мінералами – щоб тримати шкіру в тонусі.

Реклама
Сироватка-лосьйон, Kenzo
Тональна основа

Найнезвичніший з усіх продуктів Dior: тональний засіб, що працює на всі сто і в той же час є потужною живильною сироваткою. У складі – збагачені золотом мікроперлини і мікронутрієнти з гранвільської троянди, вирощеної в маєтку месьє Діора. Засіб містить калій, омегу-3 і -6 – для підтримання водного і водно-жирового балансу. Повертає здоровий вигляд навіть найбільш втомленій шкірі.

Тональна основа з ефектом сироватки Prestige Micro-Fluide Teint de Rose, Dior, SPF 20
Клітинний бустер

У складі – стовбурові клітини альпійської мильнянки, рослини з винятковою здатністю протистояти сонцю і наднизьким температурам, і мікрочастинки золота, що підвищують імунітет шкіри. Екстракт женьшеню тонізує, а гіалуронова кислота зволожує. Флакона вистачить на три місяці при використанні засобу двічі на день.

Клітинний бустер L'Authentique, Payot
Відновлювальний крем

Ніжний, як джерсі, крем збагачений активними молекулами ванілі планіфолії. Їх цінують за потужну регенерувальну здатність і властивість активувати енергетичний потенціал клітин шкіри. При нанесенні крему масажними рухами його ефективність зростає.

Регенерувальний крем для обличчя та шиї Sublimage La Crème, Chanel
Матувальний крем

Технологія BlackBee Repair, нейрозахисні компоненти і себорегулювальний комплекс на основі прополісу – завдяки такому складу крем вирішує одразу кілька проблем шкіри, серед яких – підвищена чутливість, втрата пружності і жирний блиск.

Матувальний денний крем Abeille Royale, Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.