До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 засоби для ефективного літнього догляду за шкірою

Надважлива справа влітку зберегти колір обличчя за допомогою засобів по догляду і вберегти шкіру від наслідків сонячного впливу. Vogue.ua вибрав 4 засоби, які точно діють.

Молочко для обличчя Lancome Tone Up Milk UV Expert

Нове легке сонцезахисне молочко Lancome покращує колір обличчя, позбавляє тьмяності, додає сяйва і захищає від наслідків засмаги – гіперпігментації і фотостаріння. Натхненням для творців послужив азіатський підхід до краси, для якого культом є порцелянова білизна шкіри.

Реклама
Молочко для обличчя з легким тональним ефектом Tone Up Milk UV Expert, Lancome, SPF50, PA ++++
Тональна основа Dior Face and Body

Нова тональна основа Dior з текстурою "другої шкіри", водостійкою формулою і природним сяючим покриттям перевірена за лаштунками модних показів. Її можна нашаровувати, а також наносити на тіло. У колекції – 40 відтінків.

Тональна основа Dior Backstage Face And Body Foundation
Омолоджувальна сироватка Wish, Christina

Сироватка Christina з пептидами і набором кислот – тіоктової, фітинової, азелаїнової, ферулової, коєвої – обіцяє підтягнути, вирівняти, і ущільнити шкіру, а також знизити синтез меланіну і освітлити пігментацію.

Омолоджувальна сироватка Wish, Christina
Праймер для корекції кольору обличчя Givenchy

Праймер Givenchy лавандового кольору додає шкірі сяйва і позбавляє від сірого відтінку. Влітку завдяки SPF20 і PA ++ він стає необхідним б'юті-засобом. Також в цій лінії є праймери, які прибирають почервоніння або матують шкіру.

Колекція праймерів Prisme Primer, Givenchy, SPF 20 PA+++

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.