До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

13 улюблених продуктів Гейлі Бібер для догляду за шкірою

Якщо ви коли-небудь звертали увагу на обличчя Гейлі Бібер — під час зустрічі або через екран — важко буде не погодитися з тим, що стан її шкіри викликає захват. Розповідаємо, що вона для цього використовує.

Photo: @haileybieber

Чи йде вона червоною килимовою доріжкою, чи позує для обкладинки журналу або є обличчям кампанії — модель завжди має ідеальний вигляд: із чудовою сяйливою шкірою без єдиної складки на ній. Імовірно, її одержимість доглядом за шкірою є логічним результатом такого ефекту.

Реклама

"Я велика шанувальниця догляду за шкірою і мені подобається перебувати на сонці, мені подобаються лосьйони для тіла і засоби для волосся", — розповіла Бібер австралійському Vogue під час інтерв’ю для жовтневого номера 2019 року. Вона зізналася, що її пристрасне захоплення доглядом за шкірою стало приводом задуматися над створенням власного бренду косметики. "Я провела невелике дослідження. Поки що ні з ким не говорила про це, бо не хочу поспішати, — сказала вона. — Це має статися органічно, і я хочу продукувати тільки ті речі, які полюбила б сама?".

У своїй новій вебсерії Facebook Watch, яку модель знімала разом із чоловіком Джастіном Бібером, вона також розповіла, що під час самоізоляції взяла на себе зобов’язання відновити режим догляду за шкірою свого чоловіка, щоб допомогти йому впоратися з висипами, а він сказав, що готовий довіритися їй.

"У Джастіна справді хороша шкіра від природи, але останні два роки він боровся з висипами, — каже Гейлі у відео. — Мені дуже подобається догляд за шкірою, до того ж нам не бракувало часу на це в період карантину. Я пообіцяла йому, що на той час, коли карантин закінчиться, він матиме ідеальну, сяйливу шкіру, тож ми збираємося працювати над цим".

Але, звісно ж, за кожним прекрасним обличчям стоїть надійна рутина і досвідчений експерт. Нещодавно австралійська косметологиня Мелані Грант, яка живе між Сіднеєм, Парижем і Лос-Анджелесом, зайшла в Instagram, щоб дати нам приблизне уявлення про б’юті-рутину Гейлі Бібер. Такого ж режиму, ймовірно, дотримується і її чоловік.

А з огляду на те, що Грант працює з такими зірками, як Вікторія Бекхем, Фібі Тонкін, Ніколь Ворн і навіть Кім Кардаш’ян-Вест, можете уявити, якою розкішною є б’юті-рутина Гейлі Бібер. Згідно з дописом Грант в Instagram, після консультації в студії Grant's Melrose Place, рекомендовані Гейлі Бібер засоби містять: очищувальне молочко від культового французького бренду Biologique Recherche, лікувальну сироватку, фанатами якої є Розі Гантінгтон-Вайтлі і Кортні Кардаш’ян, а також глибоко зволожувальний антивіковий The Rich Cream.

За час, що минув відтоді, як Грант розкрила рецепт догляду за шкірою Гейлі Бібер, модель взяла це питання у свої руки й роздає власні рекомендації фанатам, що обожнюють догляд за шкірою. Модель посилається на такі бренди, як Drunk Elephant, Dr. Barbara Strum, Skinceuticals і Vintner`s Daughter.

Текст: Ana Eksouzian-Cavadas

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.