До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорна помада 2019: де купити і як носити

Чорна помада святкує повернення. Різні відтінки і фактури чорного виходять в осінніх колекціях макіяжу. Розглядаємо ближче і надихаємося образами з осінньо-зимових показів.

Топ-модель Бланка Паділья у кампейні Givenchy Beauty 2019

Чорна як ніч помада – не user-friendly засіб у косметичці. Зате вона приголомшливо працює зі шкіряним одягом, який буде головним фетишем модної спільноти цього року, з рокерськими аксесуарами і з вечірніми сукнями. Найгарніші приклади продемонстрували на сезонному показі Marni.

Реклама
Marni

В осінній колекції косметики Chanel представили чорний блиск для губ. Креативний директор Дому з макіяжу, Лючія Піка каже, що наносити його краще на помаду, щоб створити не готичний, а розкішний образ.

Помада Rouge Allure Velvet Extreme №130 Rouge Obscur і блиск для губ Rouge Coco Gloss №816 Laque Noire, Chanel

Marni

Найчастіше чорна помада (особливо у люксових марок) лягає не щільним монолітним шаром, а напів прозорим – і дає атласне сяйво.

Помада Le Rouge Night Noir №01 Night in Light, Givenchy

Якщо сміливості для чорної помади бракує, можна обійтися напів заходами: помадою з фіолетовим або сірим підтоном. Вона не є легшою для стилізації, зате має дуже ефектний вигляд.

Стійкий лаковий тінт з ефектом збільшення губ Dior Addict Lacquer Plump #886 Vertiginious, Dior
Izzue
Marta Jakubowski
Помада Rouge Interdit Vinyl №19 Shadow Purple, лімітований випуск, Givenchy
Yohji Yamamoto

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.