До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика прем'єра: нова помада Givenchy Le Rouge Liquide

"Забудьте все, що ви знали про помаду. Le Rouge Liquide – не те, що ви думаєте", – так починається прес-реліз Givenchy про запуск нових помад. Найцікавіше, що в цьому майже немає перебільшень.

Помада Le Rouge Liquide, Givenchy

Ніколя Деженн, директор з кольору і макіяжу Givenchy, переосмислив сучасні продукти для губ. І створив помаду в техніці тромплей. Вона схожа на звичайну, але містить безліч сюрпризів: гібридна текстура, незвичайний аплікатор, кумедна техніка нанесення.

Реклама
Помада Le Rouge Liquide, Givenchy

У неї оксамитове покриття і зволожуюча формула, футляр-куля з шипами з боків, кейс з натуральної шкіри чудової вичинки. Але замість традиційного стіку, що характерний для помад, у неї м'який плюшевий наконечник, крізь отвір в якому надходить рідка, насичена формула. Приблизно так працює подача чорнила в звичайній ручці. "Ми радикально змінимо ваші уявлення про губну помаду", – обіцяють в Givenchy.

Помада Le Rouge Liquide, Givenchy

Представити новинку довірили амбасадору Givenchy Beauty, топ-моделі і музі Ніколя Деженна, Бланці Падильї. На фото вона позує з яскравим відтінком Le Rouge Liquide – і дуріє перед камерою.

Топ-модель Бланка Падилья в промо помад Le Rouge Liquide, Givenchy

Напівматовий вигляд забезпечує поєднання кількох видів пудри. Помада миттєво тане на губах, надає їм оксамитове, але зволожуюче і стійке покриття. Пігменти, змолоті в пил, відповідають за яскравість кольору і глибоке покриття. У складі також екстракт глини (!), який і допомагає засобу лягати найтоншим невагомим шаром, гіалуронова кислота допомагає утримувати вологу протягом шести годин після нанесення, а масло мадагаскарської рослини акмелли пом'якшує шкіру. Нарешті, спеціальні воски роблять формулу кремовою.

Бланка Падилья

Помада з'явиться у 14 відтінках – від повсякденних тілесних до драматичних бордових. Назви натхненні тканинами: тут і ангора, і твід, і мохер, і поплін, і альпака, і велюр. Не назви, а кутюрні ательє: #100 Nude Tweed, коричнево-тілесний; #101 Nude Cachemire, універсальний тілесний, що підходить під будь-який макіяж; #106 Nude Taffetas, тілесний з рожевим підтоном; #107 Nude Velours, тілесний з ледь помітним пурпуровим відтінком; #202 Rose Flanelle, колір рожевих пелюсток; #203 Rose Jersey, яскравий рожевий; #204 Fuchsia Angora, ідеально відкалібрований відтінок фуксії; #205 Corail Popeline, складний колір з помаранчевим підтоном; #306 Orange Plumetis, яскравий малиновий; #308 Rouge Mohair, "вічна класика", маковий червоний; #309 L'Interdit, "небезпечний" червоний; #410 Rouge Suédine, відтінок бургундського, що створює гру світла і тіні; #411 Framboise Charmeuse, загадковий темно-пурпурний; #412 Grenat Alpaga, складний гранатовий колір.

<b>помады живанши ле руж ликвид</b>

Рекламну кампанію з іспанкою Бланкою Падильєю зняв фотограф Бен Хассет, відомий своїми б'юті-зйомками для французького Vogue.

Бланка Падилья в промо Le Rouge Liquide, Givenchy

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.