До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зимові тренування моделей: від лиж до сноукайтингу

Для таких моделей, як Роузі Гантінгтон-Вайтлі і Карен Елсон, зимові канікули – не тільки можливість відпочити або втекти на тиждень від фотографів і фанатів, а й фітнес, спосіб підтримати своє тіло (і розум) в тонусі. Правда, зимові тренування не закінчуються на класичному активному відпочинку у горах – лижах чи сноуборді. Досвід моделей в цьому матеріалі (від запливів в геотермальних ісландських водах до лижного фітнесу) – тому підтвердження.

Vogue UA, 2016

Зірка грудневої обкладинки Карен Елсон кілька років назад разом з дітьми вирушила в офф-роуд по безкрайніх холодним просторах Ісландії і купалася в геотермальних мінеральних озерах на заході сонця. Цілковите перезавантаження тіла і розуму!

Реклама

До того, як стати топ-моделлю, Даутцен Крез часто займалася фігурним катанням, популярним в її рідній Голландії. І хоча зараз вона йому майже не приділяє часу, зніматися в об'єктиві Енні Лейбовіц для американського Vogue для моделі, за її зізнанням, було особливим задоволенням. Крез склала ідеальну пару професіоналу катання та олімпійському чемпіону Аполо Ентоні Оно.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі любить гірські лижі. А поки вони просихають після ще однієї засніженої траси, займається пішим фітнесом: досліджує гірські околиці. Наприклад, Квінстауна, популярного у Новій Зеландії міста-курорту з озерами фантастичної краси.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі в Квінстауні
Роузі Гантінгтон-Вайтлі в Квінстауні
Роузі Гантінгтон-Вайтлі у Вербьє, Швейцарія

Наташа Полі, Жизель Бюндхен, Белла і Джіджі Хадід – фанати інтенсивних гірськолижних тренувань. Але складність маршрутів і курорти вибирають різні: Полі – Куршевель, Бюндхен – Великий гірськолижний курорт в США, а сестри Хадід – Аспен.

Наташа Полі в Куршевелі
Сестри Хадід в Аспені з мамою і братом
Жизель Бюндхен

Гінта Лапіна та Констанс Яблонски – завзяті сноубордистки. Розминати м'язи і розганяти по тілу кров, розгортаючи сніг на одному з курортів озера Тахо в Неваді, – для них найкращий фітнес взимку. Гірські види спорту люблять Алессандра Амбросіо і Кендалл Дженнер.

Гінта Лапіна
Гінта Лапіна і Констанс Яблонскі
Алессандра Амбросіо у штаті Юта

В останні роки популярності набирає сноукайтинг: з спорядження досить буксирувального кайта, який можна взяти напрокат, і снігового покриття (рівного або зі схилами). А що вибрати для ковзання – лижі, борд або ковзани – справа виключно спортивних пристрастей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.