До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіші фітнес-перетворення зірок

Від Алісії Вікандер в ролі Лари Крофт до Брі Ларсон в "Капітані Марвелі" – актриси готуються до майбутніх ролей за допомогою інтенсивних тренувань і строгих дієт. Трансформації вражають.

Алісія Вікандер для ролі в "Лара Крофт: розкрадачка гробниць"

Після першої великої роботи в "Королівському романі" і "Оскара" за "Дівчину з Данії", Алісія Вікандер вирішила різко змінити амплуа у 2018 році. 29-річна шведська актриса з'явилася в знаковій ролі Лари Крофт, до якої вона почала готуватися з тренером більше ніж за півроку до початку зйомок. Метою тренувань було наростити м'язи і прискорити метаболізм. Тижневий план включав в себе два заняття зі скелелазіння, чотири тренування з боксу і шість тренувань з вагою, і це не враховуючи щоденних підготовок до трюків, які вона виконувала у фільмі. Такий підхід дозволив їй набрати п'ять кілограм м'язової маси і досягти ультра-спортивного силуету.

Реклама
Брі Ларсон для ролі в "Капітані Марвелі"

Для ролі Керол Денверс, пілота винищувача військово-повітряних сил США, Брі Ларсон займалася зі спортивним тренером Джейсоном Волшем. Тренування тривали по дві години на день, і включали: віджимання, підтягування, і роботу з вагою, що, в підсумку, допомогло наростити необхідні сім кілограм м'язів. В їжі Ларсон дотримувалася білкової дієти згідно з приписами дієтолога.

Енн Гетевей для ролі у фільмі "Спокій"

Знаменита завдяки культовій ролі в "Диявол носит Прада", Енн Гетевей скоро з'явиться у фільмі Стівена Найта "Спокій", вихід якого запланований на вересень 2018 року. 35-річна актриса виклала в Instagram відео свого тренування разом з тренером, куди входять віджимання, підтягування та вправи з вагою. "Я набираю вагу для ролі в кіно, і все йде добре", – розповідає Гетевей.

За матеріалами vogue.fr

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.