До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Побігли: 10 інстаграм-акаунтів, що надихають на пробіжку

Біг найкраще кардіотренування, до того ж дуже доступне. Натхнення потрібне всім і тим, хто схильний до прокрастинації, і тим, хто тренується регулярно. Vogue.ua зробив супер-добірку найкращих бігових акаунтів. Тепер потрібна тільки пара зручних кросівок.

@izabelgoulart
@racewithreason

Сторінку веде благодійна організація Race With Reason, яка жертвує гроші до фондів лікування різних захворювань. Кількість миль, зазначених в публікації про пробіжку з тегами #racewithreason # (назва хвороби), дорівнюватиме сумі внеску на благодійність, яка підтримує боротьбу з цим захворюванням – той самий випадок, коли біг може принести користь не тільки здоров'ю, але і нужденним.

Реклама

<b>@racewithreason</b>

@runnersbe

Справжні бігуни вміють посміятися над собою.

<b>@runnersbe</b>

@social_calories

Творці акаунта мотивують займатися спортом за допомогою барвистого путівника: показують, скільки кілометрів вам знадобиться, щоб "втекти" від улюблених продуктів.

<b>@social_calories</b>

@izabelgoulart

У супермоделі і "ангела" Victoria's Secret Ізабель Гулар немає секретів краси, є тільки вироблена звичка бігати на довгі дистанції. Прекрасний приклад спорту і бігу, як невід'ємної частини життя, теж буває заразливим.

<b>@izabelgoulart</b>

@scottjurek

Скотт Джурек – один з найтитулованіших марафонців планети. У нього дуже мальовничий аккаунт, в якому кожен гірський пейзаж ще красивіший за попередні. Окрім цього Скотт ділиться порадами і проводить конкурси для підписників.

<b>@scottjurek</b>

@RunWithTheFlow

Дещо дикий ультрамарафонець Флоріан Нойшвандер на прізвисько Флоу володіє пристрастю людини, яка палає бігти на неймовірні дистанції. Інстаграм Флоріана – це нескінченний потік позитивної енергії. Його девіз "Run with the Flow" вже встиг стати брендом.

<b>@runwiththeflow</b>

@ihavearunnersbody

Фоловери діляться своїми біговими перемогами під хештегом #ihavearunnersbody і #irunthisbody. Три речі не мають значення для цього облікового запису: вік, розмір і вага. Якщо людина біжить, то у неї вже "тіло бігуна" і шанс бути згаданим у них на сторінці.

<b>@ihavearunnersbody</b>

@instarunners

У будь-якій точці світу можна черпати натхнення і безліч нових ідей для ідеальних бігових локацій з цього акаунту.

<b>@instarunners</b>

@nikerunning

Більше 5-и мільйонів підписників, світові зірки, нові моделі кросівок і одягу, і неймовірно красиві знімки користувачів додатка Nike + це саме те натхнення, якого шукає кожен бігун, що любить своє заняття.

<b>@nikerunning</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.