До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як співачка Сіара схудла після народження дитини

В кінці 2017 року Сіара вдруге стала мамою і відразу ж після народження дитини активно зайнялася поверненням до форми. В інтерв'ю InStyle співачка детально розповіла про свій виснажливий фітнес-графік зі знаменитим тренером Гуннаром Петерсоном, в якому були як дуже ранні підйоми, так і активні тренування пізно ввечері.

Сіара (@ciara)

"Я прокидалася вранці, годувала грудьми, трішки їла, їхала на тренування, поверталася додому, хиталася, трішки їла, годувала грудьми, обідала і знову їхала на тренування", – розповіла Сіара. Дні починалися з декількох силових підходів, друга половина дня була заповнена інтенсивним заняттям на біговій доріжці, після чого 30-45 хвилинна сесія на велотренажері Peloton ввечері. Петерсон, який також тренував клан Кардаш'ян, багатьом допоміг повернутися до форми після пологів.

Реклама
Сіара (@ciara)

На додаток до інтенсивного графіка тренувань Сіара дотримувалася дієти, в основі якої потрібно було харчуватися часто, але потроху, а також пити дуже багато води. Тепер, коли вона досягла раніше поставлених фітнес-цілей, співачка робить 90-хвилинне щоденне тренування під наглядом Декера Девіса.

Сіара (@ciara)

Але крім вправ, за словами Сіари, важливий позитивний настрій і віра у свої сили: "Я щиро вірю, що любов до себе – це ключ. І моє визначення любові до себе – це турбота про себе".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.