До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-ідея для сніданку: зелені смузі

Ранковий коктейль "зеленої енергії" – завжди хороша ідея, щоб почати свій день: він насичує корисними мікроелементами, підбадьорює організм, налагоджує його роботу після сну , та й виглядає дуже апетитно. Ідеї й рецепти для зелених смузі найкраще шукати в Instagram.

1 зелене яблуко сорту "гренні сміт", 1 огірок, 1 горня петрушки або коріандру, 1 горня салату латук, 1 горня шпинату, 1 горня ананасу, 1 горня фільтрованої води, 1-2 ч.л. порошку макі (перуанський суперфуд), 1 ч.л. пилку сосни. Прикрасити малиною і м'ятою @superfoodculture

Можна робити як звичні зелені мікси з ківі, яблука й банану, а можна проекспериментувати з овочевими смузі з авокадо, шпинатом, cелерою, яблуком, замороженим горошком, лимонами, листям капусти, приправивши коктейль куркумою, грецькими горіхами, насінням чіа й коноплі. Або ж вдосконалити свій власний рецепт суперфудами, міксуючи овочі й фрукти, наприклад, огірок-шпинат, ківі-яблуко зі спіруліною або хлореллою, що чудово пасуватиме для коктейлю після тренування. Для довідки: спіруліна містить білок, який засвоюється у чотири рази краще, аніж білок яловичини. А хлорелла очищує кров та імунну систему, насичує організм киснем, який бере участь у спалюванні жиру: він розпадається на вуглекислий газ і воду й виводиться з організму через легені та нирки. Головне, під час приготування смузі не боятися проявити трохи фантазії. Далі пропонуємо шість Instagram-ідей для натхнення.

Реклама

<b>Зеленые смузи 2017</b>

Читайте також:

Как подготовить тело к лету: советы звездных тренеров

6 средств для плоского живота

11-минутная тренировка на пресс с Кендалл Дженнер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.