До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джейн Фонда проводить тренування онлайн

Джейн Фонда, якій 82 і яка як завжди в ідеальній формі, прилучилася до платформи Tik Tok. Там вона проводитиме тренування онлайн.

На відміну від інших знаменитостей, які публікують відео своїх фітнес-челенджів, щоб розважити підписників під час карантину, Фонда вирішила привернути увагу своєї 1,3-мільйонної аудиторії до руху проти зміни клімату. Фонда — зоряна амбасадорка проєкту Greenpeace Fire Drill Friday. Fire Drill Fridays — це спільнота активістів, які виступають проти змін клімату й регулярно публікують воркшопи, лекції та інтерв’ю. Усе доступно онлайн, наприклад, паблік-ток Джейн Фонди з кліматологом Майклом Манном. У Фонди цілий список вимог до політичного бомонду, серед яких — захист робочих, які працюють у паливній промисловості.

Реклама
@janefonda

У свої 82 Фонда має приголомшливу форму: і постава, і фігура, і вогник в очах — нічого не змінилося з 70-х, коли вона була з-поміж перших міжнародних фітнес-активісток.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.