До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Погляд у майбутнє: б'юті-тренди Міланського тижня моди

У Мілані завершився Тиждень моди. Розглядаємо макіяжі і зачіски, які надихатимуть нас наступної зими.

Missoni
Доповнена реальність

Макіяж, який не дасть ID-пристроям розпізнати обличчя, – новий стрімкий тренд. Стилісти не лише використовують декоративні елементи у вигляді "пірсингу" і металевих накладок, але і створюють малюнки на обличчях. І дуже (дуже) гарно. Образи з показу Marni, створені Julien d'Ys, радимо розглядати окремо: це твори мистецтва.

Реклама

<b>доп реальность милан</b>

Вохра

Вохра, сієна, умбра – складні, оксамитові відтінки будуть модними наступної осені. Вдалі приклади їхнього використання в макіяжі – на шоу Arbesser, Laura Biagiotti, Cividini. Дух 90-х панує.

<b>охра, умбра и проч в Милане фешн вик</b>

Обручі

Обручі і обідки періодично з'являються на Тижнях моди. Цього разу подіум підірвав Сем Макнайт, який придумав складні обідки для шоу Fendi: їх треба носити на потилиці, завушною частиною догори.

<b>ободки милан фв 2021</b>

Кольорове волосся

Moschino були, мабуть, єдиними, хто зробив кольорове волосся головним маркером образу своїх моделей. Частково їх підтримали Moncler: галявина капюшонів з кольорового струмливого хутра імітувала хмару різнобарвного волосся.

<b>цветные волос милан фв2021</b>

Макіяж з акцентом на губи

Найзахопливіший приклад такого макіяжу показали на шоу MSGM – у поєднанні з вибіленим обличчям і висвітленими бровами помада з мандариновим відтінком мала особливо крутий вигляд.

MSGM
Glass Skin

Те, що ми прийняли за повернення хайлайтера, виявилося підвидом моди на glass skin: на вилиці і скроні моделей візажисти наносять засіб з вологим ефектом, але без переливчастих часточок.

<b>glass skin milano fw2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.