До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрився б’юті-простір Anywell Facial Bar

2 грудня в Україні відкрився перший б’юті-простір у форматі facial bar — Anywell Facial Bar, що розташувався на 3-му поверсі столичного ЦУМу. Засновниця б’юті-простору — Маша Кауфман, яка також створила онлайн-медіа Anywell та інтернет-магазин етичної косметики Anywell Shop.

"Anywell Facial Bar — це не просто наш перший вихід в офлайн, а й можливість показати іншу сторону косметології. З одного боку, є експрес-косметологія, а з іншого — регулярна, яка працює лише тоді, коли стає систематичним процесом, — розповідає Маша Кауфман. — До нашого салону варто йти за процедурами з WOW-ефектом, який видно відразу. Ми продумали й зібрали всесвітньо відомі бренди та процедури, а деякі з них розробили спеціально під нас, щоб гість зміг якісно відпочити й не замислюватися над тим, який вигляд матиме після відвідування салону".

Реклама
Маша Кауфман

Головна особливість Anywell Facial Bar — швидкість. За 25—30 хвилин гість може відпочити й отримати ефект WOW LIGHT — те саме сяяння, яким світиться шкіра після тижневої відпустки. Такі процедури ідеальні для випадків, коли вам потрібно швидко відновитися, або ви просто проходили повз і вирішили спробувати щось нове, або хочете відпочити після робочого дня, але поспішаєте додому. Є процедури й на 60—90 хвилин для тих, хто готовий витратити більше часу. Для цього в Anywell Facial Bar передбачений окремий кабінет, у якому можна навіть подрімати.

Жодна процедура з меню Anywell Facial Bar не потребує реабілітації. Тут не використовують інвазивних чи травмувальних технік, що ушкоджують шкіру. Замість них — тільки м’які методики, наприклад, масажі, апаратна косметологія, сучасні пілінги, після яких можна відразу встати й піти у справах.

Крім того, в просторі відкритий корнер Anywell Shop. Крім відомих брендів, які представлені в онлайн-магазині, тут можна придбати й професійні марки косметики — Genosys, Is Clinical, WiQo med, Medik8, Casmara та інші. Із засобами цих брендів працюють і косметологи салону. Всі майстри Anywell Facial Bar мають медичну освіту.

<b>Anywell_12121</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.