До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса рятує: як L'Oréal Україна допомагає країні

Не пройшло й тижня з повномасштабного вторгнення, як L’Oréal Україна вже надсилала свій перший гуманітарний вантаж українцям. Працівники складу добровільно виходили на роботу; благодійні фонди допомагали з логістикою. Розповідаємо, як від початку російського вторгнення та війни в Україні L’Oréal Україна підтримує українців.


Гуманітарна допомога

"Перше постачання гуманітарної допомоги відбулося вже 2 березня, — розповідає Олександр Мазуркевич, операційний директор L’Oréal Україна. — Ми розуміли, що є проблема з логістикою в країні, і, попри це, працівники складу добровільно та з власної ініціативи виходили на роботу, оперативно опрацьовували замовлення, а благодійні фонди – доставляли тим, хто цього потребує. Ми дякуємо всім за сміливість та плануємо продовжити програму гуманітарної підтримки в другому семестрі 2022 року".

Реклама

Від початку повномасштабного російського вторгнення компанія забезпечує українців засобами для гігієни. Лише за перші 2,5 місяця війни L’Oréal Україна доставила близько 300 000 засобів для гігієни в понад 20 населених пунктів. Найпотрібніше – шампуні, гелі для душу та гоління, дезодоранти, засоби для догляду за шкірою — надсилали в різні куточки України: Київ, Буча, Ірпінь, Чернігів, Обухів, Фастів, Львів, Суми, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса тощо.

За підтримки "Української медичної місії", партнера Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA Україна), та благодійного фонду "Let’s help" гуманітарна допомога L’Oréal Україна забезпечує потреби лікарень, пологових будинків, центрів з вимушено переміщеними особами, будинків для літніх людей, ТрО та ЗСУ.

Загалом Група L’Oréal пожертвувала 5 мільйонів євро на гуманітарну підтримку вимушено переміщених осіб.

Робочі місця та підтримка працівників

Донати та підтримка – завжди дуже помічні. Проте чи переймалася компанія долею своїх працівників? – Так. Не лише працівники, а й члени їхніх родин отримали підтримку від групи L’Oréal – і в Україні, і за кордоном. Передусім подбали про ментальне здоров’я працівників: для цього було створено гарячу 24/7 лінію з надання психологічної допомоги працівникам та їхнім сім’ям.

Компанія виплачує заробітну плату всім працівникам, ба більше, – надає додаткову фінансову допомогу на щомісячній основі з огляду на зростання вартості умов життя в Україні та виникнення додаткових витрат.

"Абсолютним пріоритетом компанії залишається підтримка 326 українських працівників та їхніх родин, життя яких так різко змінилося. Зважаючи на масштаби проблем, з якими стикаються люди на місцях, компанія передусім фокусується на допомозі працівникам, які залишилися в Україні, які виїхали або залишають країну, та підтримує український народ", – кажуть у пресслужбі L’Oréal.

У сусідніх європейських країнах команди L’Oréal особисто зустрічають працівників, які перетнули кордон, і забезпечують їх та їхні родини житлом, надають доступ до приватної медичної допомоги, опікуються психологічною підтримкою та юридичними консультаціями. Компанія й далі дбає про житло для працівників, які перебувають за кордоном, та допомагає в тимчасовому працевлаштуванні в інших філіях L'Oréal тим, хто бажає отримати міжнародний досвід.

Позиція щодо росії

Компанія закрила всі власні крамниці та точки продажу в універмагах росії і зупинила всі промислові та національні медіаінвестиції до країни.Також L'Oréal тимчасово закрила власні сайти електронної торгівлі брендів у росії.


Довідка Vogue UA

L’Oréal — косметична Група № 1 у світі: кількість штатних працівників компанії в усьому світі сягає 85 400 осіб. У портфоліо компанії — 35 всесвітньо відомих брендів, від L’Oréal Paris, Garnier, La Roche-Posay до Lancôme, Yves Saint Laurent Beauty, Giorgio Armani, Kérastase, Redken тощо. Виторг Групи від реалізації у 2021-му становив 32,28 млрд євро.

L’Oréal представлена в усіх каналах дистрибуції: на ринку товарів масового попиту, в універмагах, аптеках, салонах краси, крамницях duty free та онлайн.

Зобов’язання L'Oréal охоплюють амбітні цілі до 2030 року в межах програми сталого розвитку "L'Oréal в інтересах майбутнього" та мають на меті залучити всю її екосистему заради створення більш інклюзивного та сталого суспільства.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.