До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які стрілки носитимемо цього сезону

Наймодніший макіяж сезону — стрілки: зухвалі, розмашисті, намальовані впевненою рукою.

Christian Siriano

Привіт, діти. Дістаньте свої олівці й тіні, — ніби говорять нам візажисти модних показів FW 2021/22. Vogue.ua вітає з початком нового модного сезону і пропонує воскресити в пам’яті заняття з малювання: цієї осені стрілки переживають бум.

Реклама
Erdem

Ніяких зайвих слів: просто беремо й малюємо. Знадобиться добре пігментований водостійкий олівець. Тим, у кого жирна шкіра повік, ліпше використовувати базу під тіні (попередньо припудрювати — неодмінно). Для більшої стійкості — закріплювати тінями в тон.

Schiaparelli

Експерименти з кольором схвалюються: варто звернути увагу на кобальтово-синій, як на повіках Белли Гадід на показі Versace.

Versace

Драматичний, ефектний прийом: нанести світлі тіні на верхню повіку, намалювати стрілку середньої товщини біля самих коренів вій, а потім стійкими кремовими тінями зробити величезні стрілки-крила від перенісся до скронь, як на показі Christian Siriano.

Christian Siriano

Ефектно працює прийом з гранж-репертуару, який застосовували на шоу Courreges: обведені за контуром очі з використанням матових текстур.

Christian Siriano

Сміливий, але елегантний прийом — стрілки контрастних відтінків. Лючія Піка на шоу Chanel використовувала синій для контуру нижньої повіки й чорний — для верхньої.

Chanel

Синій з металевим ефектом і в поєднанні з білим використовували у Christian Cowan.

Christian Cowan

Навіть в поєднанні з маскою стрілки працюють бездоганно. Візьміть на замітку.

Christian Siriano

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.