До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День-ніч: урок універсального макіяжу від Дженніфер Лопес

Чи є макіяж, який би працював день і ніч? Дженніфер Лопес чудово знається на таких beauty-трюках. Для селфі в Instagram співачка зробила smokey eyes натуральних відтінків у парі з виразними бровами та нюдовою помадою з глянцевим блиском. Цей образ буде доречним хоч удень – з білою сорочкою, хоч увечері – з вишуканою сукнею.

Дженніфер Лопес

Перший урок, який демонструє Лопес, – замінити чорний макіяж очей на м’якіші тони, наприклад, шоколадний. Делікатно нанести підводку й підкреслити лінію навколо очей допоможе пензель для розтушовування, наприклад, Eye Smudger Brush від Charlotte Tilbury. Увечері підсилити ефект можна тінями для повік, що доповнюють коричневі відтінки, – бежевий чи мерехтливе золото. Палетка Fenty's Sun Stalk'r Palette чудово впорається із цим завданням.

Реклама

<b>J_LO_Make_Up1</b>

Здорова й зволожена шкіра обличчя завжди в моді, а свіжа й сяйлива шкіра Дженніфер Лопес – фірмовий beauty-прийом співачки. Відтворити й собі такий ефект можна за допомогою легкого тону Light Reflecting Foundation від Nars, що делікатно вуалює вади шкіри, але дає змогу їй сяяти. Лопес також полюбляє використовувати бронзери для моделювання виразних вилиць – кремова формула Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer від Charlotte Tilbury тане на шкірі й залишає по собі ніжні сонячні поцілунки.

<b>J_LO_Make_Up2</b>

Додайте дрібку нюдового блиску на губи, наприклад, Posh Gloss від Victoria Beckham Beauty, а довгі нігті покрийте напівпрозорим лаком пудрового відтінку. Такі прості кроки дають змогу дістати образ, який буде доречним тільки-но ви вийшли з дому, але з настанням ночі не втратить своєї чарівності.

Текст Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.