До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренди краси з Мілана, які ми візьмемо в майбутню осінь

У Мілані закінчується Тиждень моди. Vogue.ua досліджує б'юті-тренди, які демонстрували стилісти і художники макіяжу.

Jil Sander
Barely There Makeup

Він не має нічого спільного з дійсно "голим" обличчям; він відрізняється від nude-макіяжу. Образи з ідеальною матовою шкірою, м'яко підкресленими вилицями, доглянутими бровами ніби створені для шанувальниць стилю Фібі Файло: сила, жіночність, лаконічність і комфорт.

Реклама

<b>barely there makeup milano fw19</b>

Соковиті губи

Будемо чесні, тут нічого нового: з приходом холодів відтінки помад стають насиченішими і драматичнішими. Точно так само нічого нового в тому, що восени і взимку ми будемо їх носити. Надихаємося прикладами з показів Emporio Armani, Alberta Ferretti, Fendi. Цікавий прийом – поєднувати червону помаду з цегляними відтінками рум'ян.

<b>винные губы осень 19 милан</b>

Гранжева боб

Стрижка боб залишається на верхівці вже багато сезонів поспіль. У новому сезоні стилісти пропонують новий погляд на неї: довжина, що ледь прикриває вуха, коротка гривка. Ідеально поєднувати з яскравою помадою – наприклад, чорною, як у Marni.

<b>боб с челкой</b>

Під хлопчика

Можливо, це відгомони великого модного напрямку fluid gender, коли межі між статями стираються. Але факт залишається фактом: такої популярності суперкоротких стрижок світ ще не знав. Вони мають просто неймовірний вигляд: лаконічний, модний, елегантний – і одночасно бунтарський. Привіт, Лера Абова.

<b>ультракороткие милан 19</b>

Незвичайні прикраси

Зрозуміло, всіх обійшли Gucci: накладки на вуха, маски, шипи – у Алессандро Мікеле на подіумах ніколи не буває нудно. Але в гру вступили і інші марки. Вони подають ідеї пірсингу і незвичайних прикрас. Зрештою, сережки та біжутерія – нові сумки.

<b>необычные украшения</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.