До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 ключові б'юті-тренди весни

Коротка стрижка, матова червона помада, розгонисті стрілки і блиск в очах – головні б'юті-тренди весни, які потрібно спробувати.

Весна-красна

Строгий і одночасно сексуальний образ, як на показах Max Mara, Helmut Lang, Sonia Rykiel, Badgley Mischka, Blumarine, Andrew GN і багатьох інших, побудований на поєднанні яскравих губ і чистої, свіжої шкіри. Його легко відтворити, якщо використовувати правильні засоби – приміром, рідкі оксамитові помади. Їх покриття – глухе, матове – тримається до восьми годин.

Реклама
Sonia Rykiel
Max Mara
Лінія удачі

Без сумніву, стрілки – ключовий тренд весни: вони були головним акцентом образу на показах Rochas, Fendi, Marc Jacobs і ще щонайменше двох десятків інших. Стрілки можуть бути найрізноманітнішої конфігурації, форми і товщини: від тонких ліній, що півкругом окреслюють верхню повіку, до широких густих крил, які прагнуть до скронь. Плюс макіяжу в тому, що він візуально робить очі більшими. Мінус – ідеальні стрілки можуть вийти не відразу: знадобляться вправність і гарний лайнер – зі зручним пластичним кінчиком, стійкий, добре пігментований.

Miu Miu
Rochas
Сяйво

Візажисти Dries Van Noten і Jeremy Scott використовують в макіяжі не тільки тіні з переливчастими частинками, але й кристали. Такий макіяж підходить для найбільш екстравагантних вечірніх виходів. Повторити образ самостійно вийде за допомогою стразів (закріпити їх можна клеєм для вій) або блискіток – розсипчастих або на основі гелю. Блискітки не травмують ніжну шкіру повік і прості в застосуванні. Ті, хто одержимий свідомим ставленням до навколишнього середовища, оцінять останній тренд – біорозкладні блискітки.

Jeremy Scott
Dries Van Noten
Коротко і ясно

Коротко стрижені моделі завойовують світ. Адво Абоа прикрашає грудневу обкладинку британського Vogue, стає обличчям Marc Jacobs Beauty і виходить на подіуми Chanel, Miu Miu, Dior. Блондинка Селін Боулі, героїня листопадової б'юті-історії Vogue UA, робить покази Prada й Saint Laurent. Дотримуючись їх прикладу, важливо пам'ятати: радикальна стрижка вимагає не тільки сміливості, але й маси засобів для створення зачіски, що пом'якшують волосся й надають йому гладкості й блиску.

Saint Laurent
Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.